Recunoașteți personajul. A devenit una dintre cele mai sexy vedete din România

Data actualizării: | Data publicării:

Fetița din imagine este astăzi una dintre cele mai apreciate vedete din România. 

Fetița simpatică din imagine s-a născut pe 9 decembrie 1980, în Roșiorii de Vede, Teleorman. A absolvit Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede, după care a lucrat ca vânzătoare, întâi în orașul natal, iar mai apoi în București.

A devenit celebră în anul 2000, în urma apariției pe coperta revistei Playboy.

În 2009, revista FHM a desemnat-o „cea mai sexy femeie din România”. Au urmat multe apariții pe copertele revistelor și multe contracte de televiziune. 


În 2005, a prezentat, alături de Catrinel Sandu, emisiunea Nu suntem blonde transmisă de postul Național TV, iar în iunie 2007 a devenit prezentatoare, alături de Bogdan Talașman, a emisiunii Campionatul suporterilor de pe Prima TV. În 2006, a debutat în film cu un rol în drama Margo, regizată de Ioan Cărmăzan.

Au urmat mai multe apariții televizate și participări ale acesteia în emisiuni-concurs, precum Dansez pentru tine,  în 2008, difuzată pe Pro TV, MasterChef, în 2013, Sunt celebru, scoate-mă de aici! și Aventură cu 4 stele, de la Antena 1.

De 7 ani prezintă o emisiune de divertisment


Din 2016 este prezentatoarea emisiunii culinare Chefi la cuțite, iar din 2018 este prezentatoarea Asia Express, ambele difuzate de Antena 1.

La finalul anului 2020, vedeta s-a retras din televiziune, pentru a se pregăti de venirea pe lume a fiicei sale, Josephine. 


Dacă nu ați recunoscut-o încă, vă spunem noi. Este vorba de Gina Pistol. Ea este micuța drăgălașă din imaginile de mai sus. 


Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley. Anul acesta, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, Josephine Ana Maria. 

 

Dramele prin care a trecut în copilărie


Gina Pistol a trecut prin multe greutăți în copilărie. Vedeta a declarat că s-a simțit „a nimănui”, divorțul părinților fiind o sursă majoră de traume pentru ea. 


 
Crescută de bunica paternă și, mai apoi, de mama sa, Gina Pistol a trebuit să învețe rapid să se descurce în viață și să își asume responsabilități. 

Invitată în podcasul „Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar, Gina Pistol a avut un moment de sensibilitate, în care și-a dat frâu lacrimilor, dar și poveștilor, despre ea. În spatele zâmbetului cuceritor se ascund dureri greu de dus. 

Frumoasa prezentatoare TV s-a simțit singură mai toată viața. 

 

„Eu sunt genul de lup singuratic. De mama și de fratele meu am avut grijă și îi iubesc ca pe ochii din cap, sunt ai mei, doar că eu cumva în lumea asta m-am văzut singură. Copil fiind am simțit lipsa tatălui. Acum nu și de mult timp nu mai simt lipsa lui. (…) Eu am fost singură toată viața. Și mama, draga de ea, a fost un suflet care s-a zbătut să ne ofere nouă tot ce e mai bun, dar e cumva sora mea mai mică, așa o văd. (…) În momentul ăsta am tot ce visam în copilărie, familia, casa mea…”, a spus Gina.

Când avea doar 6 ani, părinții vedetei au decis să divorțeze. A fost o despărțire dureroasă mai ales pentru Gina, care nu înțelegea ce se întămplă. Mai mult, pe parcursul divorțului, vedeta a fost dusă în grija unei femei care avea un comportament agresiv față de ea. 


Întrebată de Mihai Morar dacă există vreun moment din trecut în care și-ar dori să revină la ea, Gina a izbucnit în lacrimi:


 „M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Când ai mei se despărțiseră, tata se judeca cu mama pentru custodia mea și m-au dus cumva la o doamnă, nu știu cine este femeia aia, am înțeles că a decedat. Nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmpla atunci”. „M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. N-a venit nimeni să-mi zică: «Părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită sau a cuiva». Atunci m-am simțit a nimănui. Femeia aia era un pic agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată. Femeia aia era agresivă pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa, atât, ăla ar fi singurul moment”, a povestit în lacrimi aceasta. 

 

Toate aceste greutăți au lăsat urme adânci în sufletul Ginei, care spune că au fost multe momente în care traumele și frica de abandon au făcut-o să-și saboteze viața. 

„Frica asta de abandon pe care am avut-o înrădăcinată puternic m-a făcut de foarte multe ori să fug. Când ceva nu mi se părea ok, nu stăteam să repar, plecam pur și simplu. Vorbesc despre relațiile care chiar au contat pentru mine. Am momente în care mă sabotez și am noroc foarte mare cu Andrei, care este un om foarte rațional și răbdător, tot timpul mă ia și mă scutură”, a mai spus vedeta. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel