Reclama care i-a adus Angelinei Jolie o sumă uriașă de bani. 1 milion de dolari pe minut

Data publicării:

În urmă cu 10 ani, Angelina Jolie a acceptat să joace într-o reclamă pentru care a primit o sumă uriașă de bani. 

Angelina Jolie este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood și provine dintr-o familie cu tradiție în cetatea filmului. Fiica actorilor Jon Voight și Marcheline Bertrand, Jolie are avut o carieră de succes. A apărut în câteva roluri mici în copilărie, dar prima ei mare apariție a fost în clasicul  "Hackers", în 1995. Acest film a fost ca o trambulină pentru celebritatea ei, iar de atunci Jolie a apărut în "Girl, Interrupted", "Mr. and Mrs. Smith", "Wanted", "Tomb Raider" și multe alte filme de succes, precum "Maleficent" și "The Eternals". Jolie a fost nominalizată la un număr impresionant de 116 premii, dintre care a reușit să obțină 58, potrivit IMDb.

Angelina Jolie a strâns o sumă importantă de bani din munca sa de până acum, iar în prezent are o avere estimată la aproximativ 120 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth. Același site susține că tinde să obțină în jur de 20 de milioane de dolari pe rol și este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Apariția lui Jolie într-o reclamă, în urmă cu câțiva ani, a reușit să îi aducă un venit uriaș, surprinzător chiar și pentru un star atât de mare.

 

Reclama care i-a adus Angelinei Jolie 1 milion de dolari pe minut


Reclama în cauză datează din 2011, când Angelina Jolie a mers în Cambodgia pentru a promova compania Louis Vuitton. Louis Vuitton este un brand de lux care produce genți de mână, ceasuri, pantofi, bijuterii și ochelari de soare de înaltă calitate și are o valoare estimată de 47,2 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Compania a produs un spot publicitar de 10 minute, cu AngelinaJolie în rolul principal, care a mers în locuri izolate din țara asiatică pentru a fi fotografiată de Annie Leibovitz, potrivit  Vogue. În timpul spotului publicitar, Angelina Jolie este văzută vorbind despre experiențele sale din Cambodgia, de la evitarea minelor terestre până la interacțiunea cu copiii locali. Jolie a primit cetățenia cambodgiană în 2005 pentru eforturile sale de conservare, potrivit BBC News, iar primul ei copil, Maddox Chivan, a fost adoptat din Cambodgia în 2002, potrivit Cinema.com.

Jolie a câștigat 10 milioane de dolari pentru munca sa în cadrul spotului publicitar, potrivit The Economic Times, ceea ce ar putea fi practic tradus în 1 milion de dolari pe minut, având în vedere că spotul a avut o durată de 10 minute. Aceasta este o sumă astronomică pentru rolul ei, iar atât Louis Vuitton, cât și Jolie au avut parte de o avanalșă de reacții negative pentru această reclamă, din cauza folosirii țării sărace Cambodgia ca fundal pentru a vinde un brand de lux. Cu toate acestea, Jolie ar fi donat toate onorariile în scopuri caritabile, potrivit Vogue. Cariera lui Jolie a continuat, dar încă nu a mai apărut într-o altă reclamă pentru Vuitton. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel