Rebel Wilson, Cupidon modern. Actrița a creat o aplicație de dating prin care vrea să ajute oamenii să își găsească partenerul potrivit

Data actualizării: | Data publicării:
Rebel Wilson, foto Instagram
Descriere foto: Rebel Wilson, foto Instagram

Rebel Wilson lansează aplicaţia de dating Fluid pentru a promova ''un grup de întâlniri mai larg''

Actriţa australiană Rebel Wilson va lansa o aplicaţie de dating, denumită Fluid, pentru a-i ajuta pe oameni să acceseze "un grup mai larg dedicat întâlnirilor online", informează luni DPA.

Noua aplicaţie se adresează persoanelor singure şi curioase, de orice orientare sexuală, pentru ca acestea să îşi găsească parteneri potriviţi şi să cunoască oameni noi.

Aplicaţia Fluid, care urmează să devină disponibilă în App Store în săptămânile următoare, va folosi "cea mai recentă tehnologie de matchmaking ('peţire') şi un algoritm de filtrare avansat" pentru a-i ajuta pe utilizatori să intre în legătură cu potenţiali prieteni, parteneri de-o noapte, parteneri pentru întâlniri romantice sau chiar de viaţă fără "constrângerile unor persoane cu sexualitate inflexibilă".

"Fie că eşti heterosexual, queer, curios, heteroflexibil, bisexual, pansexual, gay, lesbiană, deschis la explorare, în orice parte a spectrului LGBTQIA+ sau dacă preferi să nu pui o etichetă peste sexualitatea ta, atunci Fluid este pentru tine, indiferent de identitatea ta sexuală. Toată lumea aparţine comunităţii Fluid", se afirmă în descrierea oficială a noii aplicaţii.

"Ceea ce e cool este faptul că aceasta e o aplicaţie deschisă pentru toţi", a declarat Rebel Wilson, cofondatoare a aplicaţiei, pentru revista People într-un articol publicat de Sfântul Valentin.

Vedeta din "Pitch Perfect", care a anunţat în vara anului trecut că este implicată într-o relaţie romantică cu designerul vestimentar Ramona Agruma, spune că şi-ar fi dorit ca o astfel de aplicaţie "să fi fost disponibilă încă de-acum cinci ani".

"O aplicaţie precum Fluid m-ar fi ajutat cu adevărat şi poate că aş fi descoperit atunci profilul unei femei şi mi-aş fi zis: 'OK, poate că vreau să îi trimit un mesaj'. Nu am crezut niciodată că sunt 100% hetero. Nu prea ştiu cum să îmi definesc sexualitatea, dar ştiu că există mulţi oameni în lume care nu doresc nici ei o identificare rigidă", a adăugat vedeta australiană, în vârstă de 42 de ani.

Rebel Wilson este mama unei fetiţe de trei luni, Royce Lillian, născută cu ajutorul unei mame-surogat, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel