Fiica lui Gabi Luncă dă de pământ cu Daniel Onoriu: „Se răsfață ca un copil. Mi-a pătat numele parinților mei”

Data publicării:
Rebeca Onoriu și Daniel Onoriu, foto Facebook
Descriere foto: Rebeca Onoriu și Daniel Onoriu, foto Facebook

Rebeca Onoriu își judecă aspru nepotul, pe Daniel Onoriu, după acesta a ajuns pe prima pagină a ziarelor cu scandalul divorțului. 

Daniel Onoriu și Isabela s-au despărțit recent, după 6 ani de căsnicie. Fostul pilot de curse nu a putut accepta decizia soției sale, astfel că a ieșit în presă, cu diverse gesturi și declarații, menite să-i atragă atenția soției sale. Văzând că aceasta nu cedează, el a recurs și la amenințări, care nu i-au adus-o pe Isabela înapoi, însă i-au adus un ordin de restricție, acesta neavând voie să se apropie de fosta sa parteneră. 


Rebeca Onoriu: ”Să ne mai lase în pace că se răsfață ca un copil la vârsta lui”

Rebeca Onoriu, mătușa fostului pilot de curse, intervine în scandalul creat de Daniel Onoriu, și, deși toată lumea se aștepta ca aceasta să-l apere, de data aceasta furia femeii a ajuns la limită. Fiica lui Gabi Luncă spune că Daniel Onoriu se răsfață ca un copil și că a pătat numele părinților ei. Mai mult, aceasta a declarat că pilotul de curse nici nu a fost alături de ea la înmormântarea mamei sale și că nu îi înțelege comportamentul.

 

”Să ne mai lase în pace că se răsfață ca un copil la vârsta lui. Mi-a pătat numele parinților mei care e clădit cu onoare și respect și stimat de o lume întreagă, în condițiile în care nici nu e nepotul lui Gabi Luncă. Nici la înmormântare nu a fost și nu înțelege durerea mea și a surorilor mele și nu mulțumeste că are ambii părinți în viață”, a transmis Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, pentru Spynews.ro.

 

 

Daniel Onoriu a încălcat ordinul de restricție


În cursul zilei de joi, 10 noiembrie, Daniel Onoriu ar fi urmărit-o pe Isabela și ar fi încercat să vorbească cu aceasta, în ciuda ordinului de restricție, dar și al declarațiilor făcute de acesta despre fosta soție, potrivit Viva. Fostul pilot a avut mai multe ieșiri publice în care și-a acuzat soția de diverse greșeli față de el, și chiar a încercat să își refacă viața, prezentând lumii, la un moment dat, și o „viitoare soție”, din Canada, dar care l-a părăsit rapid. 


Poliția a intervenit

După ce ar fi urmărit-o pe fosta parteneră și s-ar fi apropiat de ea, deși avea ordin de protecție, Daniel Onoriu ar fi amenințat, de față cu poliția, că va sparge geamul unei bănci doar ca să fie arestat sau că se va sinucide. Potrivit Cancan, Daniel Onoriu ar fi urmărit-o pe Stradă pe Isabela. Cum femeia l-a evitat, acesta ar fi mers seara la balconul ei, unde ar fi amenințat că se sinucide dacă nu se împacă cu el. Speriată, Isabela ar fi alertat autoritățile care au ajuns imediat la casa acesteia.  Acesta a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” din București și dus apoi la Secția 5 de Poliție, pentru audieri,  urmând să fie condus înapoi la Spitalul  de psihiatrie, unde este internat. 

Mai mult, potrivit CanCan, mama lui Daniel Onoriu și-ar fi dat semnătura pentru ca fiul ei să fie internat la Obregia.

“Mi-a pus nevastă-mea interdicție sa nu mă apropii de ea 300 de metri. I-am dat mesaje pentru ca am voie să-i dau mesaje și să o și sun, dar intre timp m-a blocat. Nu-mi vine să cred că am ajuns în situația asta, sa venim la judecători, să fim reprezentați de avocați, și eu, și ea.

Până la urmă este nevasta mea cu care m-am simțit foarte bine și am trăit 6 ani minunați. Ne-am cunoscut și ne-am căsătorit din prima clipă, ne-am căsătorit după 2 săptămâni. Vreau să fie mama copiilor mei, să ne iubim. A bagat cererea de divorț, dacă ea vrea să divorțăm, asta o să facem.'', a declarat Daniel Onoriu pentru Antena Stars, potrivit SpyNews.

Aflat în secția de poliție, Onoriu a postat un mesaj pe Instagram în care le cerea urmăritorilor săi să îi aducă pachet.

„Băi, fraților, m-am autodenunțat. M-am apropiat la mai puțin de 300 de metri de Isabela și a venit poliția, uitați! Acum urmează să mă aresteze. Mă duce la Secția 5. Să-mi aduceți și mie pachet, dacă vreți, dar lasă că îmi aduce familia mea, nu e problemă. Nu știu cât o să-mi dea, dar o să-mi dea, un an, doi, trei, nu știu.', a declarat Daniel Onoriu, pe pagina personală de Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel