Reacția Vioricăi de la Clejani, după cazul femeii ucise de câini în București: „Lăsați bietele animale în pace! Nu au vină cu siguranță!”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Vorbește lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Viorica de la Clejani a reacționat în cazul femeii omorâte la Lacul Morii. 

Cazul revoltător în care o femeie a fost ucisă de câini la Lacul Morii a stârnit extrem de multe revolte. Femeia alerga în acea zonă a Capitalei, când viața i-a fost sfâșiată de o haită de câini. Acum, mai multe ipoteze au ieșit la iveală, printre care și faptul că animalele nu erau obișnuite, ci de luptă, antrenate să omoare. Cu toate acestea, hingherii au început să captureze deja cât mai mulți câini, mulți dintre ei ajungând să fie tranchilizați, după cum se spunea în spațiul public. Acest lucru a înfuriat-o teribil pe Viorica de la Clejani, care nu consideră câinii maidanezi vinovați de această tragedie. 

"O mâna spală pe altă și amândoua obrazul" cam despre asta este vorba în cazul această. Rușine...!  Acești căței maidanezi nu cred că ar fi în stare să facă victime. Câinii de rasă, de luptă, mai degrabă, dar acești amărâți de maidanezi nu au vină cu siguranță! Dumnezeu să vă pedepsească! Lăsați bietele animale în pace! Apărați-le!!! Sunt ale nimănui! Rușine! Rușine politicienilor care nu fac nimic pentru animalele fără stăpân. V-ați grăbit să mediatizați cazul, ați pus hingherii să-i alerge și să-i tranchilizeze, sa-i duceți în locuri horror... off! Nu erau ei bătuți de soartă, pe câmp, fără hrană și fără apă?! Scârbă îmi e..”, a scris Viorica de a Clejani pe rețelele de socializare.

Te poate interesa și: Fulgy de la Clejani și Bia Khalifa, cel mai nou cuplu din showbiz: „Puteți să-mi spuneți Doamna Moft”. Cum au apărut public cei doi îndrăgostiți

Viorica de la Clejani, deranjată de comentariile fanilor

Fanii au început să-i comenteze în număr cât mai mare artistei, mulți dintre ei find de acord cu decizia autorităților. 

„Dacă Margherita era omorâtă de câini, nu mai ziceai așa”, a fost unul dintre comentariile lăsate de fani.

Faptul că în discuție a fost adusă fiica ei, care de curând a fost agresată în plină stradă, nu a fost deloc pe placul artistei, care spune că întotdeauna copiii ei sunt „ținta” acestor discuții. 

„Esența mesajului este cu totul alta. Nu are legătură cu fiica mea. Se folosesc de acești bieți căței maidanezi pentru a mușamaliza un caz. De ce bietele animale care nu au vină trebuie chinuite pentru a ieși cineva basma curată din asta?! La orice postare fac se găsește cineva să îmi asocieze copiii.”, a fost răspunsul dat de Viorica de la Clejani. 

Citește și: Margherita de la Clejani, față în față cu bărbatul care a înjunghiat-o, în plină stradă. Noi detalii despre anchetă

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIORICA DE LA CLEJANI (@vioricadelaclejani_)

“O haită de câini maidanezi nu face asta”

Și autoritățile au luat deja în calcul această ipoteză, în cazul șocant ce a avut loc în Capitală, zilele trecute. Marius Chirca, președintele unui adăpost de câini, spune că un câine maidanez nu ar fi niciodată capabil să comită o astfel de tragedie, întrucât ei nu sunt meniți pentru așa ceva. 

“O haită de câini maidanezi nu face asta. Un maidanez mușcă și fuge. Maidanezul nu stă lângă tine la pământ și te mănâncă. Știu cum atacă un câine antrenat și pot să fac diferența față de atacul unui câine maidanez. Pentru că și eu am fost mușcat”, a declarat Marius Chirca, președintele unui, care se ocupă cu salvarea și îngrijirea animalelor fără adăpost, potrivit digi24.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel