Margherita de la Clejani, față în față cu bărbatul care a înjunghiat-o, în plină stradă. Noi detalii despre anchetă

Data publicării:
Margherita din Clejani și atacatorul, captură video tv
Descriere foto: Margherita din Clejani și atacatorul, captură video tv

Margherita de la Clejani va fi nevoită să stea față în față cu agresorul care a înjunghiat-o în piept.

Margherita de la Clejani a trecut prin clipe cumplite pe data de 18 august, când un bărbat necunoscut a atacat-o pe aceasta chiar pe străzile Bucureștiului. Bărbatul se afla în mers pe o trotinetă electrică, când a înțepat-o pe brunetă cu un obiect ascuțit. Aceasta nu a fost singura victimă a agresorului, pentru că, la scurt timp, acesta a atacat o nouă femeie. Pe tot parcursul zilei a fost instalată o stare de alertă în Capitală, iar părinții artistei au fost devastați de durere. 

Margherita de la Clejani, față în față cu bărbatul care a înjunghiat-o, în plină stradă 

 Recent, judecătorii au aprobat probleme administrate la dosar în cazul agresorului care a înjunghiat două tinere, printre care și Margherita de la Clejani.Primul termen al procesului va avea loc vineri, 9 decembrie, iar fiica Clejanilor va fi nevoită să stea față în față cu individul care a atacat-o.

.„Constată competenţa materială şi teritorială a instanţei, legalitatea sesizării cu rechizitoriul nr. 7853/P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti sub numărul 51632/299/2022 privind pe inculpatul Rădulescu Adrian, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe (persoana vătămată P. Mara Andreea şi persoana vătămată Manole Myriam Margareta). Stabileşte termen de judecată la data de 09.12.2022, ora 09:00, sub rezerva rămânerii definitive a prezentei încheieri. Pentru primul termen de judecată se citează inculpatul şi persoanele vătămate', au decis judecătorii.

Ce pedeapsă ar putea primi bărbatul care a înjunghiat-o pe Margherita de la Clejani

Agresorul nu a fost acuzat de vătămare corporală, deși loviturile cu bisturiul au vizat zone vitale, conform spynews.ro. În acest caz, bărbatul ar putea scăpa cu o amendă penală. 

„Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă', mai spune legea.

Viorica de la Clejani, prima reacție după Margherita a fost atacată în plină stradă

Contactată de reporterii Spectacola, Viorica din Clejani a declarat, în lacrimi:

„Au ajuns copiii să  fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei„, a declarat Viorica de la Clejani, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Margherita de la Clejani, primele declarații după ce a fost atacată pe stradă

”Am fost înjunghiată în inimă. Este omenesc să greșim, dar este diabolic să insistăm în greșeală, de aceea lecțiile importante ale lumii m-au facut să înțeleg chestiunile rațiunii. Bineînțeles, am fost consiliată de numeroși psihologi, psihiatri, specialiști extraordinari cărora le mulțumesc din toată inima mea, care este ușor afectată”, a spus Margherita de la Clejani, la Antena3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel