Reacția lui CRBL după ce a aflat că a fost înșelat. Cum a trecut peste infidelitate: „Da, păi am și față de prost câteodată”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBl a trecut printr-o situație dificilă. Cum a răspuns artistul în fața infidelității.

Eduard Mihail Andreieanu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este unul dintre cei mai renumiți artiști din țară. A muncit intens și și-a construit o carieră cu adevărat impresionantă.

Chiar dacă mulți îi cunosc povestea de viață, unele detalii au ieșit recent la iveală. La vârsta de 45 de ani, CRBL a trăit un moment dificil când a fost înșelat de o fostă iubită.

În prezent, CRBL are o viață frumoasă și liniștită alături de soția sa, Elena, cu care are o fetiță numită Alesia Ecaterina.

Înainte de a se căsători, Eduard CRBL a avut mai multe relații amoroase. Una dintre aceste iubiri a fost cu o domnișoară, care l-a înșelat. Totul s-a întâmplat când artistul avea 25 de ani, în orașul său natal, Pitești.

Cum a fost înșelat CRBL

Dragostea dintre CRBL și acea domnișoară era pasională, iar cei doi se întâlneau în diverse locuri. Artistul a recunoscut că, la vârsta respectivă, escapadele amoroase pot apărea din curiozitate sau din greșeală. Atunci când a aflat de înșelăciune, CRBL nu a confruntat-o direct pe iubita sa, preferând să aștepte momentul potrivit.

„Da, păi am și față de prost câteodată. Normal. Îți dai seama că m-a înșelat. Eu nu-s bărbat?! Normal că la vârstele respective se întâmplă escapade, poate din curiozități, poate din greșeli, poate din ambiții. Am prins-o. Am mirosit-o, am tăcut, mi-am jucat cartea. Ne-am văzut și i-am zis: „Cine e?!”. Eram la Pitești, ba locuiam, ba nu locuiam. Ba venea ea la mine, ba mai stăteam eu.”, a mărturisit CRBL în cadrul unui podcast, potrivit Wowbiz.

„Se numesc lecții”

De asemenea, artistul a subliniat că experiența prin care a trecut se încadrează în categoria lecțiilor vieții și că la vârsta fragedă sunt frecvente astfel de situații în relații.

,,. Eram într-o zonă din asta de tachinare. Nu-mi răspunde. Atât, asta a fost. I-am pus niște întrebări… Într-o relație ești, ești, ești, poate că ai prieteni sau amici care nu-ți spun nimic, dar să-ți spun după ce se termină totul. Vorbim de vârstă din asta fragedă. Aveam 25. E normal să se întâmple asta. Se numesc tot lecții”, a mai spus cântărețul, conform sursei precizate.

S-a certat cu mama lui Smiley

CRBL a mărturisit că, la un moment dat, a avut niște neînțelegeri cu Smiley și chiar au trecut câteva luni fără să-și vorbească. Însă, mai târziu, artistul a realizat că greșise și și-a cerut scuze atât colegului său, cât și mamei sale.

”Am fost rebel si-am vrut sa gust din fiecare bucatica in parte. (…) Undeva are nişte ingrediente ascunse, că d-aia există un singur Marius Moga. Iniţial, pentru mine a fost dansul, apoi a trebuit să evoluez, să învăţ să cânt lângă Smiley. Mult timp am fost complexat că nu ştiu, că nu pot, târziu am luat primele lecţii de canto.

Datorită şi din cauza lui Smiley, că râdea de mine pe scenă! Am făcut pasul către canto pentru a-mi educa urechea. Cu Smiley am stat certaţi câteva luni. Şi-a rupt mâna la un moment dat domnul Smiley, aveam nişte concerte contractate.

I-am zis să stea doar pe scenă, am vorbit şi cu mama lui, am avut un clinci, am stat nevorbiti câteva luni. Mi-am cerut scuze ulterior, eram mai recalcitrant, am folosit şi nişte cuvinte urâte, apoi s-a aşezat totul. Şi cu Smiley, şi cu părinţii lui”, povestea anul trecut CRBL.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel