Reacția Cristieni Șișcanu după ce a văzut nota de plată în Austria. Câți bani a scos din buzunar vedeta: „Eu zic că e cam în Italia”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristina Șișcanu, Instagram

Cristieni Șișcanu a rămas uimită după ce a văzut nota de plată într-un restaurant din Austria.

Cristina Șișcanu, o cunoscută personalitate din showbiz-ul românesc, împărtășește cu entuziasm momentele frumoase alături de soțul ei, Mădălin Ionescu, și fiica lor, Petra, într-o vacanță recentă în Austria. Cuplul celebru, cu o relație solidă de peste 12 ani, se bucură de fiecare clipă petrecută împreună.

Pe rețelele de socializare, Cristina are o impresionantă comunitate de urmăritori cu care împărtășește detalii din viața sa, iar recent a dezvăluit prețul unui prânz pentru cei trei în Austria. Într-o țară iubită pentru peisajele sale muntoase și temperaturile mai scăzute, aceasta a fost curioasă să vadă dacă prețurile diferă de cele din Italia, unde au călătorit și în trecut.

Prețurile la restaurant în Austria sunt ca în Italia

Cu o atitudine sinceră, Cristina a prezentat internauților comanda lor pentru prânz, iar nota de plată a însumat 68,20 de euro. Astfel, ea a remarcat că prețurile în Austria sunt relativ asemănătoare cu cele din Italia. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu împărtășesc cu bucurie momentele speciale din vacanța lor în Austria, menținându-și urmăritorii conectați cu experiențele lor. 

„Suntem la masă, a venit timpul să mâncăm. Petra și-a comandat șnițel de porc și cartofi prăjiți. Eu mi-am luat o supă cremă de roșii, tata și-a luat un beef tartar, ne-am luat și salată și câte o apă plată. O să vedem nota la final și facem o comparație, că mă întrebase cineva dacă e mai scumpă Italia sau Austria, Petra și-a mai luat o ciocolată caldă, acum luăm și ceva desert. Am luat un ștrudel cu mere și sos de vanilie, astfel că am plătit în total 68,20 euro pe masă. Eu zic că e cam în Italia, în Italia mai luăm Prosecco la masă, aici am luat desert, dar e cam pe acolo”, a spus Cristina Șișcanu, pe pagina sa de Facebook.

A fost criticată pentru apariția în costum de baie

Cristina Șișcanu a trăit în plin bucuria verii, petrecând aproape într-o continuă vacanță alături de soțul ei, Mădălin Ionescu, și copii. Călătorind prin destinații exotice și cu soare, cu plaje încântătoare, vedeta a împărtășit momente frumoase cu urmăritorii săi prin videoclipuri și poze captivante. Cu toate că își acceptă propriile imperfecțiuni, o postare în costum de baie a declanșat o serie de reacții intense din partea fanilor, unii dintre ei neiertându-i apariția.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost deschiși în a împărtăși experiențele lor de vacanță, aducând o notă de autenticitate în relația cu publicul lor. În ciuda criticilor, cei doi au continuat să împărtășească momente de fericire și căldură, rămânând fideli comunității lor virtuale.

„Un pic m-am îngrășat, dar îmi revin, îmi înlocuiesc mesele cu băuturi proteice. Mișcare am făcut, dar asta e. Trebuie să ne iubim așa cum suntem și să facem tot ce putem pentru a arăta mai bine, dar nu sacrificii uriașe. Sunt perioade și perioade, când pur și simplu ai pofte să mănânci lucruri care îngrașă. Important e să fim fericite și să ne mobilizăm, dar trebuie să avem și perioade în care nu trebuie să ne pese. Eu simt că vreau să fac tot ce e mai bine, astfel încât să nu acumulez kilograme în plus, dar nu la extreme, să fiu o persoană frustrată, dacă nu-mi ies lucrurile așa cum îmi doresc. Persoanele au considerat că mă laud și sunt narcisistă. Nu, pur și simplu știu că nu pot fi perfectă, pentru că nu sunt o păpușă.”, a spus Cristian Șișcanu, pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel