Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au logodit: „Relația noastră nu este perfectă, are însă un fundament solid”

Data publicării:
Sursa foto: Răzvan Simion, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Răzvan Simion, Instagram

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan.

Anul 2023 a început cu o schimbare majoră în viața lui Răzvan Simion, care, de astăzi, este mai aproape de momentul în care va ajunge din nou în fața altarului. Îndrăgitul matinal de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Daliana Răducan, întregul moment fiind imortalizat printr-un videoclip emoționant, postat pe rețelele de socializare. Mai mult, colegul de platou a lui Dani Oțil a scris și câteva rânduri, cu privire la relația pe care o are cu logodnica sa în prezent.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos in viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic. Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

“Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…”, a fost mesajul postat de Răzvan Simion, pe rețelele de socializare. 

Poate te interesează și: De la ce pornesc certurile dintre Dani Oțil și Răzvan Simion: „Știu… pare greu de crezut”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DALIANA RADUCAN (@daliana.raducan)

Motivul pentru care cei doi s-au afișat rar împreună, la evenimente mondene

Dacă acum pare că totul este perfect între ei doi, în urmă cu ceva timp fanii se întrebau de ce aceștia nu-și fac apariția mai des împreună, în cadrul evenimentelor mondene. Răzvan Simion a clarificat atunci situația, spunând că pandemia a fost de vină.

”Păi nu știu dacă știi, dar a fost pandemie în România și nu prea am avut unde să ieșim la colț… și cu mască. Sunt mai multe evenimente, nu ieșim decât la prieteni, nu suntem după cum știi, genul ăsta de prezenți la astfel de activități. A fost pandemie, de asta nu am ieșit și nu aveam costume curate. Erau la curățătorie”, a răspuns Răzvan Simion, potrivit cancan.

Te poate interesa și: Răzvan Simion, în lacrimi. Declarațiile emoționante ale fiicei sale: „Nu înțelege că îmi e frică”

 

Mai mult, acesta dezvăluia și care este principala caracteristică pe care a căutat-o la iubita sa actuală, după despărțirea de Lidia Buble. 

„De la o anumită vârstă nu mai cauți completare, ci cauți o complementaritate. Adică, e bine să existe un echilibru și cineva să mai schimbe din când în când balanța. Complementaritate cautam în momentul în care am găsit”, a mai spus Răzvan pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel