Răzvan Fodor, scene fierbinți cu o blondă apetisantă: „Cele mai mișto două minute din viața mea” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Răzvan Fodor și actrița Oana Ioniță sunt protagoniștii unei scene fierbinți în noul serial de la Antena 1: Bravo, tată!

Comedia Bravo, tată!, ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței unde copiii lor sunt înscriși, a avut premiera pe 22 octombrie, la Antena 1. Serialul va putea fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20.00.

 

„Bravo, tată!”,  noul serial de comedie marca Antena 1, aduce în fața telespectatorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune și întâmplări care vor face deliciul privitorilor. 

Printre vedetele care s-au alăturat distribuției se numără și actrița Oana Ioniță, fosta miss Playboy România 2004, finalistă Masterchef 2022. Oana Ioniță a mai jucat în producții TV populare, precum Inimă de Țigan, Doctori de mame, Pup-o mă!, etc. 

Vedeta s-a căsătorit recent cu Alex Nedelcu, fost concurent Exatlon și Prezentator TV - Kanal D. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Ionita Nedelcu (@_o.a_n.a)

 

Oana Ioniță și Răzvan Fodor, scene fierbinți

Chiar din primul episod al noului serial, telespectatorii au putut râde la o scenă fierbinte dintre Răzvan Fodor și Oana Ioniță. Ați citit bine - au putut râde, pentru că dialogul dintre cei doi este extrem de amuzant, deși momentul ar fi trebuit să fie unul pasional. 

 

„Cele mai mișto două minute din viața mea”  - este replica frumoasei blondine, la întrebarea lui Gioni ( Răzvan Fodor) despre prestația sa din dormitor.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Ionita Nedelcu (@_o.a_n.a)

 

Bravo, tată! - O comedie spumoasă

Povestea serialului este concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor. În fiecare episod, cei patru intră în diverse încurcături, și, totodată, telespectatorii sunt martorii unor scene menite să stârnească emoții și hohote de râs. 

“Îmi place că povestea nu e despre un singur personaj, de data asta sunt patru, gașca e misto, de la echipă până la actori, ceea ce face ca atmosfera de la filmări să fie fix ce trebuie! Cu ocazia acestui proiect l-am cunoscut și pe Ștefan Pavel, un băiat nemaipomenit și un super actor. Despre personajul meu pot să vă spun că e o combinație de tot ce vedem azi în online și la tv și nu ne place. O să vedeți voi despre ce e vorba!”, a declarat Răzvan Fodor. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor)

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un  casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialul ,,Bravo, tată!”, difuzat la Antena 1.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel