Răzvan Fodor, probleme de sănătate. Vedeta se confruntă cu o alergie puternică: ”Vai de capul meu”

Data publicării:

Răzvan Fodor le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă. 

Răzvan Fodor se confruntă cu probleme de sănătate. Actorul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui. De data aceasta, soțul Irinei Fodor le-a mărturisit internauților că se confruntă cu o alergie puternică. 

Răzvan Fodor, probleme de sănătate. Vedeta se confruntă cu o alergie puternică

Răzvan Fodor a mărturisit că este alergic la ambrozie, astfel că strănută de câteva zile bune și nu poate să respire prea bine. 

”Strănut de trei zile de nu mai pot. Și de aia zic, %$#%^ castelul de ambrozie, a celui care nu o taie și cel care a zis că ambrozia e mâncarea zeilor. Ăștia cred că de aia nu o taie, au auzit că e mâncare zeilor, de la homer și de aia. Vai de capul meu. Vă pupă Fodor și spuneți-mi dacă aveți aceeași problemă ca să nu mă duc să-mi fac analizele degeaba”, a spus Răzvan Fodor la secțiunea de InstaStory.

Răzvan Fodor, despre boala care l-a traumatizat ani la rând

Răzvan Fodor a povestit, în podcastul lui Mihai Morar, în urmă cu ceva timp, că suferă de astm de mai mulți ani. Prezentatorul TV a mărturisit că a trecut prin momente cumplite din cauza acestei afecțiuni, care i-a dat mari bătăi de cap. Acesta a povestit că s-a panicat de câteva ori foarte rău pentru că nu putea respira. Din fericire, Răzvan Fodor a fost ajutat la timp de către medici, însă momentele  trăite în acel moment când nu putea respira l-au traumatizat.

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise.

Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…' a povestit Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a povestit că a avut momente când s-a simțit extrem de rău, încât a crezut că o să moară.

‘Am trecut de două ori pe lângă o nasoleală și de două ori am spus Tatăl Nostru, simțeam că gata de acolo nu mai plec.’, a spus Răzvan Fodor.

Soțul Irinei Fodor a mărturisit că în Asia Expres a avut  mereu la el o soluție infectabilă cu adrenalină, în caz de urgență majoră.

‘Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el’, a povestit Fodor la finalul emisiunii.

Citește și: Gabi Bădălău, primele declarații despre procesul pe care i l-a deschis fostei soții: "O apucau crizele și nebuniile... am adus-o în fața instanței. De 4 ani o rog..."

Gina Matache a revenit pe scenă, deși are dureri insuportabile, din cauza problemelor de sănătate: "Aștept să mă pensionez"

Adela Popescu, adevărul despre întoarcerea în TV: „De la 15 ani am muncit zi de zi, non stop, eu acum trăiesc ce trăiau copiii de vârsta mea când eu munceam”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel