Gina Matache a revenit pe scenă, deși are dureri insuportabile, din cauza problemelor de sănătate: "Aștept să mă pensionez"

Data publicării:

Gina Matache a apărut din nou pe scenă, deși se confruntă cu grave probleme de sănătate. 

Gina Matache este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. În ultima vreme, mama Deliei s-a retras de pe scenă, din cauza unor probleme grave de sănătate. Vedeta a refuzat să mai cânte la evenimente, de mai bine de un an de zile. 

Gina Matache a revenit pe scenă, deși are dureri insuportabile, din cauza problemelor de sănătate

Artista se confruntă cu mari dureri la nivelul spatelui, iar din acest motiv  refuzat să mai urce pe scenă. Recent, Gina Matache a apărut din nou în lumina reflectoarelor, însă recunoaște că nu pentru mult timp, deoarece vrea să se retragă din cariera muzicală și să se pensioneze. Vedeta recunoaște că problemele de sănătate nu-i dau pace și nu mai are energia de altădată. 

„Aștept să mă pensionez, să găsesc pe cineva să-mi ia cartea de muncă, să aflu ce am de făcut. Îmi pregătesc ieșirea, ușor, ușor, pentru că asta-i viața. Nu mai am forța de altădată, transpir din cap până-n picioare. De aceea am decis ca mai ales vara să nu merg la concerte. În plus, nici disponibilitate nu mai am, să mă duc pe la Cocoșații din deal, să alerg, să scot limba, apoi înapoi, acasă. Am rărit concertele. E mai bine pentru liniștea mea. Am cântat zilele trecute, am avut evenimente private. A fost ceva pe moment. Și dacă am probleme, trebuie să le treci pentru că n-ai ce face', a declarat Gina Matache,potrivit Cancan.ro.

Gina Matache se confruntă și cu alergii, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19

Gina Matache a mărturisit că, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19 a rămas cu o alergie și de multe ori nu poate să respire. 

„Mă apucă strănutul, ba mi se înfundă nasul. Am descoperit că-s alergică, după Covid. Am dat vina pe pudră, pe machiaje, dar probabil exista terenul acesta alergic, pe care l-am moștenit. Tatăl meu avea probleme de genul acesta', a mai spus mama Deliei.

„Îmi cunosc buzunarul, mă întind cât mi-e plapuma”

Mama Deliei recunoaște că este o persoană chibzuită și știe cât de mult a muncit pentru tot ceea ce are în prezent. Astfel, Gina Matache susține că are mare grijă cum gestionează resursele financiare. 

 „Sunt un om zgârcit. Îmi cunosc buzunarul, mă întind cât mi-e plapuma. Pe mine mă doare sufletul de bani. Am muncit foarte mult, ca să-i arunc, să-mi bat joc de ei.Noi ne descurcăm, știm ca dintr-un leu să facem doi. Rezistăm tentației, știm să gătim, să ne gospodărim. Pentru noi e ușor. Dacă ai două cepe în casă, tot faci o tocană din ele', a mai spus mama Deliei.

Mama Deliei cânta până la epuizare pentru bani: “Când e vorba de câștig, muncesc oricât”

“De cântat am cântat dintotdeauna, dar am ajuns să fac din asta o profesie pur și simplu din întâmplare. Am văzut că se pot câștiga mulți bani.  Aveam 29 de ani și a trebuit să țin locul cuiva la o nuntă așa, din joacă. Știam câteva cântecele, le-am cântat, am văzut câți bani am luat și m-am gândit: ‘Iote că eu intru în contabilitate și câștig un salariu, dar dacă mă duc la cântări câștig zece salarii.’ Și de atunci așa am făcut. Câțiva ani am mers în paralel cu serviciul, cam șase ani. Îmi țineam serviciul pentru că mă interesa pensia, chiar dacă făceam foarte mulți bani din cântat”, a spus Gina Matache pentru FANATIK. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel