Răzvan Fodor, probleme de sănătate. Prezentatorul TV le-a spus totul fanilor: „Am niște ochi ca la melc”

Data publicării:
Răzvan Fodor, sursa instagram
Descriere foto: Răzvan Fodor, sursa instagram

Răzvan Fodor le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate în această perioadă.

Răzvan Fodor se confruntă cu câteva probleme de sănătate în această perioadă. Prezentatorul TV este foarte activ pe rețelele de socilizare, acolo unde împărtășește cu fanii lucrurile noi care se întâmplă în viața lui. Recent, acesta s-a confesat în fața fanilor săi de pe rețelele de socializare în legătură cu o problemă de sănătate. Acesta a realizat mai multe filmulețe pe contul lui de Instagram, cu scopul de afla dacă și alți oameni au pățit la fel ca el în această perioadă a anului.

Răzvan Fodor, mândru de soția lui, noua prezentatoare de la Chefi la cuțite. Ce mesaj i-a transmis Irinei Fodor: „Nu mai pot după tine” / VIDEO

Mai exact, Răzvan Fodor se confruntă cu alergii în această perioadă, motiv pentru care a ajuns să aibă ochii „ca la melc”. De asemenea, acesta a fost curios să vadă dacă printre fanii săi mai este cineva care se confruntă cu această problemă.

„Salut! Vă pupă Fodor! Iertați-mă că v-am sunat, voiam să vă întreb cum stați cu alergiile, că au început. Aveam niște ochi ca la melc. Bine, îi mai am și acum. În voi a dat sau doar mie mi se întâmplă?”, a transmis Răzvan Fodor pe contul său oficial de Instagram, la InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel