Răzvan Fodor, mândru de soția lui, noua prezentatoare de la Chefi la cuțite. Ce mesaj i-a transmis Irinei Fodor: „Nu mai pot după tine” / VIDEO

Data publicării:
Răzvan Fodor, sursa instagram
Descriere foto: Răzvan Fodor, sursa instagram

Răzvan Fodor este extrem de mândru de soția sa, noua prezentatoare de la Chefi la Cuțite. Acesta i-a transmis și un mesaj emoționant.

Sezonul 9 din Chefi la cuțite a venit cu multe schimbări, atât în rândul echipelor, cât și în familia Antena 1. Astfel, Gina Pistol și-a anunțat plecarea din acest sezon datorită sarcinii avansate, motiv pentru care jurații, cât și concurenții au fost extrem de emoționați.

Cea care o va înlocui în acest sezon pe Gina Pistol este Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor. Soțul prezentatoarei de la Chefi la cuțite a fost cât se poate de mândru de partenera lui de viață, motiv pentru care a postat un filmuleț emoționant pe rețelele de socializare în care o lăuda pe aceasta.

„Dar eu nu mai pot după tine, cât de mândru sunt de tine. Mi se umflă toată inima de îmi pompează, poate crap fac atac cerebral. Aici cu suporterii, bunica cu șuruburile, soacra la prezentatoare. Bravo măi, iubita mea!”, a spus Răzvan Fodor pe Instagram.

Citește și: Răzvan Fodor, despre clipele mai puțin plăcute din căsnicie: „A fost ceva înfiorător...”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Razvan Fodor (@razvan_fodor)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel