Răzvan Fodor, despre clipele mai puțin plăcute din căsnicie: „A fost ceva înfiorător...”

Data publicării:
Răzvan și Irina Fodor, sursa foto Instagram
Descriere foto: Răzvan și Irina Fodor, sursa foto Instagram

Răzvan și Irina Fodor sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Dar căsnicia lor nu a fost lipsită de necazuri. 

Chiar dacă se iubesc enorm și au construit împreună o căsnicie minunată, Răzvan Fodor susține că relația lui cu Irina nu a fost perfectă, iar împreună au trecut peste momentele mai puțin plăcute. Cei doi se cunosc de 14 ani, iar de 11 sunt căsătoriți. După atâția ani, actorul recunoaște că o ceartă poate porni  de la cele mai banale lucruri, cum ar fi de la televizorul dat mult prea tare sau de la un tricou pe care Răzvan nu reușește să îl găsească prin casă. 


„Îmi pare rău să îți răspund și, probabil, o să îmi iau mult hate, dar certurile la noi în casă după 11 ani de căsnicie și 14 de relație sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul. Noi ducem o viață domestică, doar noi cu noi, cu ai noștri, câțiva prieteni din copilărie de-ai mei și câteva cupluri din showbiz care sunt la fel de cuminți, decenți și domestici ca noi”, a mărturisit Răzvan Fodor pentru viva.ro.


Răzvan Fodor susține că cel mai dificil moment din viața lui a fost atunci când a participat la „Asia Express”, deoarece nu și-a văzut familia 57 de zile. 


„Am lucrat în multe proiecte grele ca stil de muncă, număr de ore de filmare, consum, dar „Asia Express” a bătut tot, pentru că am stat timp de 57 de zile fără ele, fără telefon și informații despre ele. De fapt, primeam doar mici update-uri din partea echipei că s-a luat legătura cu ele și e totul bine acasă, iar Irina era înștiințată că eu sunt în continuare bine. A fost ceva înfiorător, să nu auzi măcar un minut vocea copilului sau a soției e ceva groaznic! Pentru mine, cel puțin, a fost… Doamne ferește!”, a adăugat Răzvan Fodor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel