Răzvan Fodor, diagnostic periculos. Actorul suferă de o afecțiune cronică: „N-am voie să iau Covid niciodată”

Data publicării:
Răzvan Fodor, foto Facebook
Descriere foto: Răzvan Fodor, foto Facebook

Răzvan Fodor a dezvăluit că se află în categoria de risc în fața infecției cu noul coronavirus și că afecțiunea cronică de care suferă i-ar putea pune viața în pericol.

Răzvan Fodor (45 ani) suferă de astm alergic, o afecțiune cronică ce îi poate pune viața în pericol în cazul în care s-ar infecta cu noul coronavirus. Actorul spune că și-a luat toate măsurile de protecție de la începutul pandemiei și că așteaptă cu nerăbdare să se vaccineze. 

 

„Aștept să mă vaccinez, pentru că sunt în categorie de risc, am astm. Cu astm alergic n-ai voie să iei Covid niciodată. Nu am ieșit luni de zile din casă. Și repetițiile la cadru de la «Adela» le facem cu masca pe față”, a declarat Răzvan Fodor la  Xtra Night Show de la Antena Stars.

În această perioadă, Răzvan Fodor filmează pentru serialul „Adela” și tocmai ce a încheiat filmările pentru emisiunea „Burlacul”, de la Antena 1, astfel că a fost și este destul de expus riscului de infectare. El este încrezător că măsurile de protecție îl vor păzi de boală. 


El a explicat cum au decurs filmările de la emisiunea „Burlacul”, care au avut loc în Turcia. 

La deplasarea în Turcia, am fost testați toți. Au fost două locații unde s-a filmat. Casa fetelor era sigilată. Tot ce înseamnă locații exterioare au fost departe, la Valea Regilor, ca să nu fie lume multă. Am stat 33 de zile acolo. Am zis să facem ceva mai mișcat show-ul. Așa că la sfârșitul show-ului eu dau niște sfaturi. Am terminat de filmat, fetele nu au fost obraznice. Totul s-a filmat în Turcia, doar două ediții s-au făcut în România. La început în cursa pentru inima burlacului s-au înscris 25 de fete, dar în finalele din Istanbul au rămas doar 15”, a mai povestit Răzvan Fodor. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel