Răzvan Fodor, detalii neștiute din viața de familie: „Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă”

Data publicării:
Răzvan Fodor, sursa instagram
Descriere foto: Răzvan Fodor, sursa instagram

Răzvan Fodor și soția lui, Irina, au făcut sacrificii imense pentru familia lor. 

Răzvan Fodor și Irina sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Relația lor a fost mult timp ținută departe de lumina reflectoarelor și lipsită de scandaluri sau acuzații. Cei doi au pornit totul de la zero, iar acum sunt fericiți și mulțumiți cu ceea ce au realizat. 


Chiar dacă amândoi se pot lăuda cu realizări pe plan profesional au avut grijă ca familai să rămână umită, iar fiica lor să nu simtă lipsa lor. 


"Am avut niște ani în care am stat mai mult acasă cu copilul, și eu, și Irina. Aveam amândoi câte două proiecte de colaborare. Adică eu aveam 45 de zile de filmare de la un alt post de televiziune și Irina avea 20 de zile de filmare și apoi alte 30 de zile altădată.


Nu pot să spun că ne dădeau banii afară din casă", a povestit Răzvan Fodor, în podcastul găzduit de Speak.


Fiica lor, Diana nu a simțit deloc lipsa mamei, chiar dacă Irina a lucrat imediat după ce a născut. Răzvadan Fodor a povestit că cea mică nu își aducea aminte ca mama ei să fi lucrat, semn că a fost mereu prezentă în viața ei.


"După cei doi ani în care Irina n-a mai muncit așa și eu am avut altfel de proiecte, copilul a uitat că mama lui s-a dus la muncă vreodată. Copilul nostru i-a spus Irinei că nu își aduce aminte că mami a muncit. Deși până pe la cinci ani, Irina a lucrat într-o emisiune TV. De când a născut s-a angajat acolo. Copilul a crescut că mami venea la opt seara acasă, că pleca în delegație", a mai adăugat actroul. 

 

Citește și: Teo Trandafir, adevărul despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Îți bate inima, totul se învârte”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel