Răzvan Exarhu, jurat la IUmor. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au un nou coleg

Data publicării:
Razvan Exarhu, foto PRO TV
Descriere foto: Razvan Exarhu, foto PRO TV

Răzvan Exarhu se alătură juraților iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1

Seria juraților surpriză continuă și în această săptămână la iUmor. Răzvan Exarhu va fi alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo în jurizarea ediției din această duminică, de la 20.00, la Antena 1.


iUmor continuă cu cea de-a patra ediție de audiții şi un nou jurat-surpriză - Răzvan Exarhu.

 

 „Am zis da provocării de a fi jurat iUmor pentru o zi. Consider că în viață trebuie să te mai și distrezi, nu doar să muncești!”, a spus cel de-al patrulea jurat al ediției de duminică.  Răzvan Exarhu, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor juriza în această formulă toate momentele iUmor din această duminică, pe care telespectatorii le pot urmări începând cu ora 20.00, la Antena 1.


Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 va fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă. 

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora.

 

„M-a șocat chiar și pe mine”. Ana Morodan, al patrulea jurat iUmor: Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, surprinși de Contesa Digitală

Ana Morodan i-a surprins pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac în momentul în care a pășit pe covorul roșu al juratului surpriză. „Ești jurat cu drepturi depline!”, a fost mesajul transmis de Cheloo noii colege de juriu. „Numele meu este Ana Morodan și sunt pregătită pentru orice în viața asta, dar ce am văzut pe scena la iUmor m-a șocat chiar și pe mine. A fost o experiență de neuitat. Nu mi-am imaginat că o filmare iUmor te consumă atât de mult, dar cu siguranță a fost inedit!”, a declarat noua jurată. 

Ana Morodan a trecut prin tratamentul specific al juratului surpriză: roast-ul iUmor. Amalia Năstase, Jorge, Cocuța și Bogdan Boantă au glumit pe seama noii jurate ce s-a alăturat Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo.

 „Ana are un suflet extraordinar de bun, dar este închis într-atâtea carapace încât roast-ul meu nu o va afecta, ba chiar o va face să râdă. Este foarte călită într-ale vieții și are atâtea straturi încât e greu să pătrund în mijlocul ei sensibil.”, a declarat Amalia Năstase. „Faptul că ești aici și ne lași să spunem glume despre tine, spune foarte multe despre caracterul tău”, au fost cuvintele pe care Jorge i le-a adresat Anei Morodan. 

„Și tu ai ceva cu mine pentru că nu ți-am răspuns la telefon?”, a fost reacția noii jurate. Foștii concurenți Asia Express, Cocuța și Bogdan Boantă, nu au ezitat să o ia la roast pe fosta lor adversară din competiție. „Ne-am imaginat-o, dar am și văzut-o pe Ana Morodan în multe ipostaze și totodată știm cât poate să ducă”, au spus aceștia.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel