Răzvan Babană a văzut moartea cu ochii. Mașina fostului concurent de la Chefi la cuțite a fost la un pas de a lua foc într-o benzinărie: „Era să fiu îngeraș, am luat calmante”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Răzvan Babană, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Răzvan Babană, instagram

Răzvan Babana a avut parte de un șoc, după ce mașina sa era să ia foc în benzinărie.

Răzvan Babană a văzut moartea cu ochii, după ce mașina sa a fost la un pas de a lua foc într-o benzinărie. Încă în stare de șoc, fostul concurent de la Chefi la cuțite a povestit tot ce s-a întâmplat.

Răzvan Babană a văzut moartea cu ochii

Răzvan Babană a povestit că doar ce își luase mașina din service și a mers cu ea la benzinărie să alimenteze. Din cauza unor nereguli, autoturismul a fost la un pas să ia foc, însă norocul vedetei a fost că oamenii care se aflau în preajmă au sesizat ce s-a întâmplat și l-au alertat de urgență.

”Mi-am ridicat ieri mașina din service, iar băieții au uitat să lege furtunul de retur de la motorină, efectiv l-au făcut și nu l-au închis. Eu m-am dus ca orice om normal să bag motorină, căci după ce ieși de la service nu te aștepți..., iar când am dat cheie a ieșit foarte mult fum, o mare baltă de motorină sub mașină, iar oamenii din benzinărie mi-au zis, eu nici nu îmi dădusem seama. A fost ceva la o fracțiune de secundă, că nici nu îmi dădusem seama”, a spus Răzvan Babană, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Răzvan Babană: „Era să fiu îngeraș, mai eram și în peco”

Fostul concurent „Chefi la cuțite” recunoaște că s-a speriat foarte tare și că a avut nevoie de calmante ca să-și revină. 

”Pe românește... era să fiu îngeraș, mai eram și în peco, deci era ”super”... Am luat niște calmante și după am dormit, sunt în plin sezon cu evenimentele. M-am speriat foarte tare, dar la o oră după, abia după am realizat ce era să se întâmple. Eu inițial nu aveam nicio treabă, eram pe vibe, muzică, vară, dar după am realizat. Realmente după ce o iei de la service nu te gândești că ți se poate întâmpla asta, eu o dusesem în service ca să-i fac clima”, a mai zis fostul concurent de la Chefi la cuțite.

Totodată, Răzvan Babană a povestit că a luat imediat legătura cu cei de la service, care și-au cerut scuze pentru neregulile lăsate la mașină. 

”Am vorbit și cu cei de la service, în secunda doi au venit să ia mașina și și-au cerut și scuze. Eram mai nasol dacă se întâmpla ceva, dar acum aștept să se rezolve și treaba asta, mașina nu mai e necesară acum, e obligatorie, mai ales că eu circul foarte mult prin toată țara, dar sper să fiu și eu bine repede, dar da, am fost la o secundă să dau ortul popii”, a mai zis Răzvan Babană.

Citește și: Vica Blochina, goală în fața fanilor. Vedeta a renunțat complet la haine, spre surprinderea tuturor: „Oglindă, oglinjoară...”/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel