Războinicii, o nouă victorie la Survivor All Stars. Motivul pentru care o faimoasă s-a alăturat echipei adverse

Data publicării:

Războinicii au câștigat lupta pentru provizii la Survivor All Stars.

Motivați și dornici de victorie, lipsiți de hrană și cu gândul la o serie de provizii suplimentare. Faimoșii și Războinicii au început aseară, la PRO TV și pe VOYO, cea de-a patra săptămână a experienței lor la Survivor All Stars, sezonul suprem. Cele două echipe au învățat să conviețuiască, dar se confruntă în continuare cu o serie de discuții interne care ies la iveală tot mai des. Cei de acasă le sunt acasă la fiecare pas și trăiesc alături de ei fiecare etapă a competiției. 

Seara a adus triburile față în față într-o luptă pentru provizii, dar și pentru o miză suplimentară: șansa de a alege un concurent din echipa pierzătoare care să le devină camarad pentru o zi. Războinicii s-au impus, iar o Faimoasă a plecat alături de ei în camp. ”M-au primit foarte bine, mi-au zis că au vrut să-mi dea o zi de vacanță, să scap din atmosfera echipei mele. Sunt foarte fericită. Toată lumea face câte ceva, nu pot decât să stau să-i observ, nu pot să mă bag peste ei. Sunt musafir astăzi”, a spus Ana Porgras, după ce a fost capturată de către Războinici pentru o noapte. 


Vizibil dezamăgiți, Faimoșii au continuat să discute despre lucrurile care nu merg bine la ei în trib, neuitând de faptul că întregul conflict dintre Jador și Zanni le face mult rău. ”Dacă am fi mai atenți la nevoile fiecăruia, poate am funcționa altfel”, a ținut să mai spună Ștefania Stănilă. 


În doar câteva ore, show-ul continuă, cu o luptă și mai aprigă – cea pentru Imunitate! Concurenții rămași în joc vor să-și asigure siguranța și șansa de a mai sta liniștiți încă o săptămână. ”Survivor e un maraton, nu un sprint. E nevoie de anduranță”, va spune TJ Miles, dorind să sublinieze cât este important ca Faimoșii să-și revină din starea în care se află. Dacă vor reuși, urmează să aflăm. 


Tot atunci, vom vedea dacă Războinicii pot și ei lăsa deoparte conflictul care planează, de ceva vreme, între Maria Lungu și colegii ei. ”În echipa noastră sunt două persoane care iau decizia pentru noi”, va spune ea, vizibil afectată de cum funcționează tribul. Oare pot găsi ei pacea care să le aducă o nouă victorie?Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel