Războinicii au mai pierdut 2 coechipieri, Sorin Pușcașu și Bogdan Urucu au părăsit „Survivor România”

Data publicării:
Survivor România. Captură Foto Kanal D
Descriere foto: Survivor România. Captură Foto Kanal D

Sorin Pușcașu, unul dintre veteranii echipei războinicilor, a fost nevoit să părăsească „Survivor Romania” din motive medicale.

Cumva, mă așteptam. Din păcate, nu-mi doream, voiam să ajung cât mai departe. E foarte greu. Am stat 4 luni jumătate aici, sunt sigur că aș fi putut să stau mai mult. Psihic, am dat dovadă că am dus-o destul de bine, fizic se pare că nu. Aș fi în stare să-mi risc piciorul pentru echipa asta, pentru cei care au avut și au încredere în mine, meritau să mă vadă în continuare pe traseu, cu riscul de a rămâne cu piciorul acolo. (...) Totul pentru mine a fost pozitiv. Niciodată umorul nu a dispărut. Sunt un luptător, nu-mi place să renunț. Mă bucur că am ajuns până aici. Îi respect aproape pe toți, am cunoscut oameni minunați, am cunoscut și oameni pe care nu aș vrea să-i am lângă mine uneori", a spus Sorin printre lacrimi, înainte de a-și lua rămas bun atât de la echipa albastra, din care a făcut parte, cât și de la adversarii din echipa roșie.

Trei Faimoși și doi Războinici au intrat la duelul eliminării. După ce, în primul consiliu de nominalizare, echipa roșie a votat doi coechipieri spre eliminare, Sebastin Chitosca și Ștefan Ciuculescu, publicul l-a salvat pe Ștefan. Fostul portar l-a nominalizat pe Cosmin Stânciu și Zannidache, plasat pe locul doi în preferințele telespectatorilor, l-a nominalizat pe Cucu. Al doilea joc de imunitate a fost castigat de Faimoși și a fost rândul Războinicilor să își nominalizeze un coleg, pe Bogdan Urucu. În consiliul de seara trecuta Albert, cel mai votat Războinic, a nominalizat-o pe Adelina spre eliminare.

Cel care a părăsit competiția „Survivor Romania” a fost Bogdan Urucu care le-a mulțumit tuturor susținătorilor sai și coechipierilor de care, desi a petrecut puțin timp în jungla din Dominicana, s-a atașat.

"Într-adevăr, îmi pare rău că nu pot să mai lupt în continuare alaturi de colegii mei și, cumva, i-am lașat știrbi de un om după ce că și așa eram putini. Sper că le-am făcut o părere buna și că am fost alaturi de ei, atât cât am putut. (...) Mi-am dat seama cât de important este să apreciem că avem ce manca și să putem să ajutam la rândul nostru, atunci când vom ajunge acasă, oamenii care efectiv nu au ce manca și care trăiesc cum am trăit noi aici, cu puțin, cu ce găsesc", a subliniat războinicul înainte de a parași Survivor Romania.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel