Război total între Catinca și Oana Roman: „E bolnavă. Nu plătește din banii ei azilul”. Ce au de împărțit cele două surori

Catinca, Oana Roman/ sursa foto Instagram, Facebook
Descriere foto: Catinca, Oana Roman/ sursa foto Instagram, Facebook

Catinca Roman îi aduce noi acuzații Oanei, după ce cea din urmă s-a plâns de faptul că ea se ocupă integral cu cheltuielile azilului unde Mioara Roman stă în prezent.

E război total între surorile Roman. Când păreau că apele s-au liniștit și că cele două au ajuns, în final, la un numitor comun, se pare că noi informații uimitoare ies la iveală. În urmă cu ceva timp, Oana Roman o acuza pe sora sa de faptul că refuză să-și viziteze mama la azil, acolo unde este internată de foarte mult timp și acolo unde primește cele mai bune servicii, pentru a se face bine. Mai mult, vedeta nu și-a dorit orice cămin pentru Mioara Roman, ci dezvăluia că a ales un centru asemănător unui hotel, unde mama sa primește îngrijiri de cinci stele, dar se bucură și de foarte multe facilități, precum e mersul la coafor. Pentru tot acest confort, fosta soție a lui Marius Elisei spunea că plătește o sumă lunară uriașă, iar nimeni nu îi oferă vreun fel de ajutor.

În acest sens, Catinca Roman a intervenit în tot acest scandal și spune că pensia Mioarei Roman este suficient de mare pentru a acoperi toate acele costuri, iar Oana nu scoate bani din buzunar pentru a achita cheltuielile, așa cum pretinde ea.

„E bolnavă, din păcate (n.r: psihic). Nu plătește din banii ei azilul, ci din pensia mamei. Pensia mamei plus pensia de handicap îi ajung. Nici măcar nu mă mai agit. Oana se face singură de râs. Și dacă ar fi fost adevărat că plătește ea azilul din banii ei, tot nu ar fi trebuit să se laude în gura mare. Lucrurile astea se fac discret, dacă avea ceva cu mine, îmi spunea în privat. Dar, repet, nu plătește nimic pentru mama din banii ei. Eu nu am văzut niciun act, nu știu nimic, nici cum se numește azilul. Și nu pentru că nu aș fi vrut, ci pentru că nu am putut comunica. Oana a uitat de perioada în care mama a avut o depresie, imediat după divorțul de Petre Roman. Sora mea pe atunci nu stătea foarte mult acasă, să-și aducă aminte cine a avut grijă de mama în acea perioadă, cine a stat lângă ea în cele mai negre zile', a spus creatoarea de modă, potrivit cancan.ro.

VEZI și: S-a afișat complet nemachiată, iar fanii au criticat-o imediat. Oana Roman, așa cum n-ai mai văzut-o: „Încearcă botox acid și altele” / FOTO

Oana Roman nu mai vrea să audă de Catinca

Oana Roman a susținut în repetate rânduri faptul că sora ei evită să-și viziteze mama la azil, deși Mioara Roman ar fi întrebat în repetate rânduri de ea. Vedeta nu poate trece peste aceste lucruri, motiv pentru care a decis să întrerupă definitiv legătura cu ea.

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!', a declarat Oana recent.

VEZI și: Catinca Roman, copleșită de durere, la un an după moartea tatălui său. Vedeta nu a trecut nici acum peste această tragedie: „Am învățat multe”

Cât costă confortul de care dispune Mioara Roman

Oana Roman vorbea recent despre azilul în care Mioara Roman își petrece fiecare zi din viață. Nu oricine își poate permite luxul acesta, spunea ea, întrucât costurile pot depăși suma de 2.000 de euro.

„Ea a stat până în septembrie în oraș, unde prețurile sunt mai mici, prețurile într-un loc bun pornesc de la 3500 de lei pe lună, cazare, mâncare, asistentă, doctori, activități. După un an jumătate, ea a avut niște probleme și a trebuit să-i punem o proteză la șold, motiv pentru care a trebuit să o mutăm undeva unde să existe acest tip de recuperare. Atunci am decis că mama trebuie să meargă la centrul din Snagov, este un loc de cinci stele, iar eu când merg acolo facem o grămadă de activități împreună. Catinca nu s-a dus până acum, dar nu vreau să discut despre asta. Eu i-am prelungit mamei viața, pentru că nu ai cum să-i oferi acasă toate aceste lucruri. E foarte scump aici, prețurile pornesc de la 2000 de euro în sus.”,  a dezvăluit Oana Roman, în cadrul podcastului realizat de Jorge. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 21 iun 2023, 16:16 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience