Catinca Roman, copleșită de durere, la un an după moartea tatălui său. Vedeta nu a trecut nici acum peste această tragedie: „Am învățat multe”

Data publicării:
Catinca Roman, captură video Youtube Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Catinca Roman, captură video Youtube Emisiuni Prima TV

Catinca Roman a făcut dezvăluiri emoționante, la un an de la decesul tatălui său. 

Catinca Roman a trecut printr-o durere uriașă, când tatăl său, primul soț al Mioarei Roman, s-a stins din viață. Cei doi au avut o relație extrem de apropiată și, până în ultima clipă din viață, aceștia vorbeau de câteva ori pe zi la telefon. 

atinca Roman, copleșită de durere, la un an după moartea tatălui său

Deși a trecut un an de zile de la decesul tatălui său, Catinca Roman încă este îngenuncheată de durere și nu poate să treacă peste această pierdere. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre părintele său, ei biologic, Iosif Zilahy, care a decedat la vârsta de 89 de ani. Catinca Roman recunoaște că a învățat foarte multe lucruri de la tatăl său, care au ajutat-o pe parcursul vieții. 

„Nu am trecut, sincer.(...) Am învățat multe. Dar nu era genul care neapărat îmi dădea sfaturi spuse, ca să zic așa, ci am învățat foarte multe de la el, de-a lungul vieții, din atitudinea și reacția lui în anumite situații. Plus că am învățat valori din acestea foarte importante, valori de bază. E important să le înveți de acasă, să fii cinstit, sincer, să ai coloană vertebrală… Deși, nu știu dacă e foarte potrivit cu zilele pe care le trăim și de multe ori îmi pun întrebarea asta și în ceea ce o privește pe Calina, dacă i-am făcut un bine sau nu educând-o așa. Societatea asta e peste tot în derivă, nu doar la noi, din multe puncte de vedere.”, a declarat Catinca Roman, pentru Viva.ro.

Catinca Roman, despre relația pe care o are cu tatăl ei vitreg, Petre Roman

Cât despre tatăl său adoptiv, Petre Roman, Catinca Roman recunoaște că nu mai are nicio legătură cu el și nu se mai înțeleg. Vedeta a precizat că toate neînțelegerile dintre ei au plecat de la atitudinea tatălui său vizavi de mama sa, Mioara Roman. 

„În nicio relație, de niciun fel, nu. De atunci, oricum. De când s-au despărțit părinții mei. Am mai spus-o și nu mă deranjează să o mai spun. Și faptul că ai mei s-au despărțit nu este o problemă, este o problemă de adulți în care noi, copiii, nu avem ce să comentăm foarte mult.Dar felul în care el a procedat mi s-a părut foarte urât. Nu cred că mama merita așa ceva. Mai ales că noi am avut exemplul cu părinții mei, cu ea și cu tatăl meu, cu care a avut o relație extrem de bună. Și faptul că au divorțat nu a influențat în niciun fel relaționarea pe care au avut-o ei în ceea ce mă privește. Am păstrat o relație bună și cu el, și cu soția lui, care a decedat acum câțiva ani. Lucrurile s-au petrecut foarte civilizat. Ceea ce nu a fost în cazul lui.”, a mai spus Catinca Roman, pentru aceeași sursă.

Citește și: Maria Ghiorghiu, dezvăluiri uimitoare. Clarvăzătoarea susține că a vorbit cu Iisus Hristor: „Avea în jurul Trupului o pânză albă legată de mijloc”

Ce planuri are Mirela Vaida de Paște: „Este atipic. Un Paște departe de casă nu am mai avut de mult timp”. Tradițiile și obiceiurile pe care le respectă în fiecare an / EXCLUSIV

Ouă vopsite cu păpădie, hibiscus, sfeclă roșie sau coajă de ceapă. Trucurile vedetelor pentru masa de Paști

Iubirile tumultoase ale Vasilicăi Tastaman: „M-am săturat să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat!”. Blonda fatală a filmului românesc și bărbații celebrii care au iubit-o



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel