Răzan Fodor, mesaj emoționant cu ocazia aniversării soției sale: „Ai face bine să trăiești până la 100 de ani!”. Sunt căsătoriți de 13 ani

Data actualizării: | Data publicării:

Irina Fodor își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Irina Fodor își sărbătorește pe data de 13 septembrie ziua de naștere. Îndrăgita prezentatoare TV pare că a ajuns la vârsta de 35 de ani să se bucure de un succes uriaș pe toate planurile. Este din ce în ce mai vizibilă în domeniul televiziunii, iar pe plan personal, se bucură de o familie minunată și de un soț care o respectă și iubește extrem de mult. Acest lucru l-a dovedit și urarea pe care Răzvan Fodor i-a făcut-o soției sale zu ocazia zilei de naștere, unde acesta se arată a fi extrem de noroc pentru că a întâlnit-o. Cuvintele frumoase nu se termină aici însă, actorul scriind mai multe rânduri emoționante pentru prezentatoarea America Express. 

„Sunt norocos în multe aspecte ale vieții mele, dar unul dintre noroacele mele împlinește astăzi 35 de ani!
La mulți ani, Țuca mea, să mă ierți, dar o să trag pe norocul ăsta cât pot, așa că ai face bine să trăiești până la 100 de ani!
PS: Deși ai auzit piesa asta în playlistul meu, sunt sigur că nu ai fost atentă la text…băiatul ăsta știa cu mulți ani în urmă planul nostru.”, a scris Răzvan Fodor pe rețelele de socializare.

Secretul căsniciei dintre cei doi

Cât despre secretul unei relații longevive, Irina Fodor consideră că iubirea, dar și comunicarea eficientă sunt cele două elemente care i-au ajutat până în prezent să mențină armonia în viața de cuplu. Chiar dacă se cunosc de peste 15 ani, cei doi au zilnic extrem de multe subiecte de abordat, iar monotonia sau rutina nu a intervenit încă în cuplul lor, un alt mare avantaj.

"Sunt mai multe lucruri. În primul rând, ne iubim foarte mult și așa îți este foarte ușor să treci peste micile inconveniente, atunci când îți iubești partenerul, dar cred că punctul forte al relației noastre este umorul. De fiecare dată, oricât am fi de supărați, unul dintre noi scoate o perlă și atunci râdem de momentul respectiv. Plus că vorbim foarte mult, comunicăm extrem de mult. Orice mi se întâmplă, dacă am nevoie de un sfat, Răzvan e primul pe care-l sun. Mă întreba cineva la un moment dat: "Tu când ești supărată pe Fodor, cu cine vorbești?" Și zic "Cu el. Cu cine să vorbesc?"

Suntem foarte liberi în comunicare, ne spunem tot felul de lucruri, iar după atâția ani de căsnicie, încă pierdem nopțile unul cu celălalt, stăm pur și simplu și ne povestim  lucruri, vorbim despre ce se mai întâmplă la muncă, proiectele fiecăruia. Găsim tot timpul ceva de vorbit, nu se plictisim unul cu altul. Dimpotrivă, nu avem suficient timp să stăm unul cu altul, ca să ajungem să ne plictisim.", a declarat Irina Fodor, pentru Spectacola.

Încearcă să-și dedice cât mai mult timp vieții de familie

Rodul iubirii celor doi este evidențiat prin apariția fetei acestora, Diana. Chiar dacă ambii au două cariere extrem de solicitante, Irina ne povestea faptul că nu au apelat niciodată la o bonă, încercând să o crească doar ei pe micuță, cu puțin ajutor venit din partea bunicilor.

"Eu am fost plecată foarte mult timp și a fost pentru prima dată când am plecat așa mult timp de-acasă. Și când eram reporter mai aveam deplasări, dar erau de o săptămână, o săptămână și jumătate, niciodată nu plecam două luni de acasă. Nu am avut bonă niciodată, dar avem ajutor de la mama lui Răzvan, ea ne este suport moral și fizic, atunci când suntem amândoi implicați în proiecte. În restul timpului, orice minut îl avem liber încercăm să-l valorificăm pentru Diana, ea este proiectul nostru cel mai important. ", a mai dezvăluit ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel