Răsturnare de situație. Mirela Vaida, atacată din greșeală. Prezentatoarea TV a fost confundată cu Simona Gherghe

Data publicării:
Mirela Vaida a fost atacată, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida a fost atacată, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Mirela Vaida a trecut prin spaima vieții ei, în urmă cu câteva zile, când o femeie dezbrăcată a pătruns în platoul „Acces Direct” și a atacat-o cu un bolovan. 

Pe 19 martie, Mirela Vaida a fost atacată în direct, în timp ce prezenta emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1.

Femeia care a pătruns în platoul emisiunii cu o sacoșă de bolovani a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Capitală. 

Agresoarea Mirelei Vaida a fost examinată de specialiștii Institutului Național de Medicină Legală, pentru a afla dacă a avut discernământ în momentul în care a atacat-o pe prezentatoare. 

Mirela Vaida, atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată chiar în timpul emisiunii. Cine este agresoarea și ce are de împărțit cu prezentatoarea TV

 

Potrivit Gândul, în urma expertizei psihiatrice, medicii au stabilit că femeia a avut discernământ la data atacului. Drept urmare, aceasta va fi pusă sub acuzare pentru infracțiunile de amenințare și distrugere.

Mai mult, surse judiciare au precizat pentru Gândul  că femeia a vrut, de fapt, s-o atace pe Simona Gherghe și nu și-a dat seama că a aruncat cu bolovanul în altă persoană. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel