Mirela Vaida, atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată chiar în timpul emisiunii. Cine este agresoarea și ce are de împărțit cu prezentatoarea TV

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida a fost atacată, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida a fost atacată, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Mirela Vaida a trecut prin clipe de groază după ce o femeie a încercat să o lovească cu un bolovan. Prezentatoarea TV va depunde plângere la Poliție. 

Momente de groază chiar în timpul emisiunii Acces Direct. Mirela Vaida a fost atacată de o femeie chiar în timp ce prezenta subiectele zilei. Cea care a încercat să o lovească cu un bolovan era complet goală. La doar jumătate de oră de la incidentul nefericit, Mirela Vaida a mărturisit că Poliția a intervenit imediat și că va depune o plângere penală împotriva agresoarei. 


„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avea un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa în continuu să îi dau banii. Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”, chiar după incidentul șocant. 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel