Răsturnare de situație în Clanul: „Am om care știe ce a făcut Măcelaru cu frate-tu!”

Data publicării:

Tudor e cu un pas mai aproape de adevăr! „Am om care știe ce a făcut Măcelaru cu frate-tu!”

Un nou episod din serialul CLANUL îl va aduce pe Tudor într-o situație extremă, unde va fi nevoit să aleagă între dorința lui Bebe și șansa de a afla mai multe informații despre fratele său mai mic: „Tătuțu l-a răpit pe frate-tu! Am informații care nu le știe nimeni, ți-am zis! Știu tot de la taică-tu. Mi-a zis multe. Am om care poate să-ți spună, care știe ce a făcut Măcelaru cu frate-tu. Știu multe”, cine îi va spune asta și ce alegere va face Tudor aflăm duminică, de la 20:00.

Constănțeanu este pe urmele lui Măcelaru și nu se va opri până nu-și va duce planul la bun sfârșit: „Afgane, de câte ori te-am trădat eu pe tine? M-am purtat mereu corect cu tine. Sunt 15 – 16 ani de când ai zis să ne strângem odată și să-i luăm capul lui Măcelaru. Și, acum, când e să se întâmple, ce faci? Te tragi pe din dos? Mai pun eu un bolovan, mai pui și tu unul și-l dăm la fund. Puterea mea, puterea ta. Nu are ce să stea în fața noastră. Afgane, nu stă nimeni în fața noastră, îți promit!”.

Magda este convinsă că Vera îi ascunde ceva în legătură cu Bebe, iar cele două vor avea o confruntare serioasă: „Veronico, nu mă ameți și spune-mi ce ai aflat că după aflu și eu și fac urât! Nu ieșeai tu din casă așa îmbrăcată dacă nu era ceva rău de tot.” Răspunsul Verei o va lăsa pe Magda fără cuvinte: „Crezi că l-ai făcut pe Florinel și ești la adăpost? Nu ești, Magdo! Copilul crește și pleacă în treaba lui și atunci să te văd, că testamentul lui tata e la mine în seif și tu nu figurezi în el. Ține bine de zorzoanele astea că amanet scrie pe ele!”.

 

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Tătuțu, cum va gestiona Tudor problema, dar și ce personaj va arde în flăcări în propria mașină, descoperim într-un nou episod CLANUL duminică, de la 20:00. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel