Răspunsul Andei Adam când a fost întrebată ce preț a avut rochia de mireasă de 25 de kilograme de la nuntă: „Sute de oameni m-au întrebat”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Roxana Vancea
Descriere foto: Captură video: Instagram/Roxana Vancea

Anda Adam a strălucit la propriu în prima rochie de mireasă pe care a purtat-o la nuntă. Ținuta a avut nici mai mult, nici mai puțin de 25 de kilograme. Iată ce a răspuns artista când a fost întrebată câți bani a scos din buzunar pentru rochia de mireasă.

 

Nunta Andei Adam cu Joseph Mohaci a fost de departe nunta anului! Cei doi miri au strălucit la propriu, dar privirile au îndreptate în special spre artistă, care a purtat nu una, ci trei rochii de mireasă, însă prima a fost cu totul deosebită.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam, apariție de senzație. Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de artistă la petrecere / Foto în articol

Anda Adam a strălucit la propriu! Prima rochie de mireasă a cântărit 25 de kilograme

Sâmbătă, 29 iunie, Anda Adam și Joseph au spus marele „DA!” în fața lui Dumnezeu. Cununia religioasă a avut loc la Mănăstirea Cașin din Capitală, acolo unde artista a strălucit într-o rochie superbă de prințesă, plină de pietre prețioase, care a cântărit nu mai puțin de 25 de kilograme. Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, artista a vorbit despre alegerea primelor două ținute.

„Am lucrat cu niște oameni, cu niște creatori care, dacă mă întrebi pe mine, cam dau startul în ceea ce ține de zona de aceasta de rochii de mireasă, rochii de ocazie. Cei care au făcut primele două rochii au cei mai mulți clienți din zona aia de la Paris și de asta și brandul se cheamă așa.

Rochia are vreo 25 de kilograme și ca să o îmbraci trebuie să te ajute vreo 3 oameni. Vreo 15-20 de minute (n.r. i-a luat să se îmbrace). Se pun toate jos, în formă de cerc, prima dată am îmbrăcat acea crinolină, după aceea, pe sus, pe acea crinolină se trage rândul de tulle și peste tulle se bagă partea care vine deasupra și abia mai apoi se pune corsetu. Eram machiată de dinainte”, a spus Anda Adam, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună? Teo Trandafir a vorbit despre o posibilă împăcare între cei doi

Răspunsul Andei Adam când a fost întrebată ce preț a avut prima rochie de mireasă pe care a purtat-o la nuntă

Întrebată câți bani a scos din buzunar pentru prima rochie pe care a purtat-o în cea mai frumoasă zi din viața ei, Anda Adam nu a spus o sumă exactă, însă a precizat că aceasta este neprețuită, fiind rochia ei de mireasă. Artista a declarat că în funcție de preferințele fiecăruia, prețurile pot fi diferite.

„Nu pot să spun prețul. Ea este neprețuită, fiind rochia mea. În funcție de preferințele fiecăruia, prețurile pot fi diferite. Atelierul este din București. Fac rochițe pentru tot felul de evenimente. Au foarte mulți clienți și din București. Găsiți toate detaliile pe Instagram și pe Facebook la mine. Au venit foarte sute de mesaje în care oamenii ne-au întrebat de rochie, de costumul soțului, care a avut și el două costume.

Rochița, pentru că are un corset care stă drept, în interior are un alt sutien, astfel încât oricât te-ai mișca, să stai tu liniștită că nu se poate întâmpla nimic”, a mai declarat artista.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam și Yosif Mohaci au spus marele „DA!”. Imagini spectaculoase de la nuntă / Foto

Te-ar putea interesa și: Mesajul înfiorător pe care l-a primit pe telefon soțul influenceriței Emily Burghelea, imediat după impact. Andrei a trecut prin clipe de groază: „Am înghețat”

 

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel