Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou împreună? Teo Trandafir a vorbit despre o posibilă împăcare între cei doi

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D2. Sursă foto: Facebook
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D2. Sursă foto: Facebook

Este oare împăcare anului în lumea mondenă? Teo Trandafir a vorbit despre o posibilă relație între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, după vacanța pe care cei doi au petrecut-o împreună la Paris, alături de cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas.

După numeroase certuri și neînțelegeri, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au decis să pună punct războiului și, de dragul copiilor, și-au făcut bagajele și au plecat împreună în Franța. Cei doi foști soți au vrut să le ofere celor doii băieți, Gabriel și Nicolas, o vacanță de neuitat la Paris, așa că au mers împreună să viziteze stadionul din sud-vestul Parisului, „Parc des Princes”, casa clubului de fotbal PSG. Acolo au făcut numeroase fotografii, pe care le-au postat ulterior în mediul online. Imaginile nu au trecut neobservate de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, care au comentat în cadrul emisiunii Follow us!, de pe Kanal D2, revederea celor foști doi șoți.

Ilinca Vandici: Păi nu era la Mykonos cu Daria?

Teo Trandafir: Eu când ți-am zis... surpriză, frumos, măsuță. De dragul copiilor faci orice.

Ilinca Vandici: Claudia cu copiii era la micul dejun și probabil că ea știa, de aceea și filma. A apărut Gabi și le-a făcut o surpriză copiilor. El era și cu bagajul după el, cu trolerul.

Teo Trandafir: Dar știi ce nu înțeleg eu?! Nu erau într-un proces la un moment dat?

Ilinca Vandici: Și ce? 

Teo Trandafir: Era chestia cu microfoanele...

Ilinca Vandici: Da, s-au spus lucruri, s-au făcut lucruri, s-au intentat lucruri, dar e binele copiilor. Ok, noi nu ne înțelegem. Cumva, vacanța asta vine și după podcastul la care a apărut Gabi, unde a spus niște lucruri despre Claudia foarte dureroase. A spus și despre copii că nu au fost doriți, că nici el nu și-a dorit copiii și nici tatăl lui nu și-a dorit, dar că acum, într-adevăr, îi iubește ca pe ochii din cap și sunt lumina ochilor și așa mai departe, dar că la momentul respectiv a fost o încurcătură și că nu și-a dorit neapărat. Dar sunt grele cuvintele acestea. A spus că nu au fost sentimente adevărate acolo niciodată.

Teo Trandafir: Și atunci de ce s-a dus cu ea la Paris?

Ilinca Vandici: Dar sunt copiii... Asta încerc să spun.

Teo Trandafir: Păi să spună despre copii mei că nu i-a vrut, despre mine că nu m-a iubit și eu să mă duc cu el la Paris?! Nici la Urziceni nu m-aș duce.

Te-ar putea interesa și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, surprinși împreună. Au pus capăt războiului și au plecat în vacanță: „Ca pe vremuri” / Foto

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău din nou împreună? Teo Trandafir a vorbit despre o posibilă împăcare între cei doi

Recenta vacanță în Paris a Claudiei Pătrășcanu și a lui Gabi Bădălău a stârnit speculații cu privire la o posibilă împăcare între cei doi foști soți. Ilinca Vandici a întrebat-o pe Teo Trandafir dacă consideră că această revedere și vacanța petrecută alături de copii i-au putea face pe cei doi să uite tot ce s-a întâmplat în trecut și să formeze din nou o relație. Cu toate acestea, Teo a fost sceptică în privința unei împăcări, argumentând că amândoi au o nouă viață după divorț.

Ilinca Vandici: Dacă ea era acolo împreună cu copiii și el a sunat-o să-i spună că vrea să-i vadă și să meargă împreună la distracție, mai ales dacă acasă copiii spun că vor să-l vadă pe tatăl lor. Ca mamă îți este greu. Treci peste lucrurile astea și zici că faci asta de bucuria copiilor faci. Trebuie să ne gândim la copii, să încercăm să-i protejăm, să facem lucrurile bune pentru ei și după e treaba noastră ce facem. Auzi, dar crezi că de dragul copiilor, că, uite, ei deja cresc și pot să abordeze diferit situația și pot să te întrebe sau să îți spună tot felul de lucruri. S-ar putea împăca?!

Teo Trandafir: N-aș pune banii pe pariul ăsta. Nu cred, pentru că stau și mă gândesc logic. El are o viață nouă și ea, cred. E frumoasă, e tânără. Cât să stea de una singură tristă?

Ilinca Vandici: Eu m-am întrebat de ce stă Claudia singură.

Teo Trandafir: Nu cred că e singură. Părerea mea e că e foarte discretă.

Ilinca Vandici: Asta e foarte bine și e minunat.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel