Rapperul Hopsin, sfat pentru cei aflați în depresie: „Doar intră pe Google și scrie asta”

Data publicării:
Hopsin, sursa instagram
Descriere foto: Hopsin, sursa instagram

Rapperul american Hopsin, cunoscut pentru faptul că este independent și își produce singur instrumentalele, a lansat un mesaj de actualizare asupra stării sale, după o absență însemnată din industria muzicală.

În videoclipul „Update From Hopsin”, care durează puțin peste 5 minute, cântărețul de 35 de ani a explicat de ce nu a mai lansat melodii în ultimul timp, punând lipsa sa pe seama unei depresii. În căutarea unor soluții, acesta a apelat ca ultimă soluție la terapie, potrivit DC NEWS.

„Când vine vorba de spiritualitate, auto-vindecare și curățare, totul sună foarte rușinos. Credeți-mă, sunt primul care înțelege că aceste cuvinte sună stupid. Dar știți ce? Aici e viața reală. Când dai de diverse probleme, e singura scăpare. (...) Dacă treceți prin vreo depresie întunecată sau ceva de genul... doar intră pe Google și scrie «cel mai apropiat terapeut» sau mai știu eu ce. Dacă n-ai bani, măcar caută pe YouTube «Cum să fii fericit?». Trebuie să începi undeva”, a spus artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel