Randi și Roxen colaborează pentru “Dincolo de Marte” – o iubire spațială

Data actualizării: | Data publicării:
Randi și Roxen - Dincolo de Marte
Descriere foto: Randi și Roxen - Dincolo de Marte

Randi revine cu o super colaborare alături de Roxen. După o lungă perioadă de teasing pe conturile de social media ale artiștilor, „Dincolo de Marte” își face debutul în Romania cu un mesaj despre emoție pământeană și iubire extraterestră. 

“<> nu vorbește doar despre iubire, ci și despre atracție și fascinație, care sunt transcedentale și scriu o poveste care leagă două lumi, dincolo de spațiu și timp! El o aduce pe ea pe pământ și iubirea lor devine energia care îi eliberează și care îi face să zboare împreună prin miliardele de galaxii! După ce piesa a fost gata în stadiul de demo, a devenit evident că aveam nevoie de o voce feminină și mi-am dorit să o cânt cu Roxen! Cred că toți din studio am simțit că ea ar fi cea mai potrivită pe piesă. Mă bucur că și ei i-a plăcut piesa la fel de mult și ascultând acum <>, e limpede pentru toți că am facut cea mai bună alegere” a declarat Randi despre colaborare.

Randi x Roxen - Dincolo de Marte | Oficial Video

Versurile au fost compuse de Andrei Ropcea și Roxen, muzica a fost compusă de Andrei Ropcea și Mario Stoica, iar producția piesei a fost făcută de Mario Stoica, Alin Ilieș și Georgian. Videoclipul a fost realizat de Ionuț Trandafir, director de imagine a fost Paul Tatcu, iar scenariul a fost scris de Ioana Stan.

“<>  pot spune că este piesa mea de suflet și în care mă regăsesc complet. Am îndrăgit-o de la prima ascultare, iar cu timpul am devenit obsedată de ea. Randi și Moretti sunt doi artiști și oameni minunați, cu Randi pot spune că am crescut în fața televizorului și am fost mai mult decât onorată să colaborăm, iar pentru acest lucru îi sunt recunoscătoare” a declarat Roxen.

Randi este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, atât pe plan local cât și internațional. Ca membru fondator al trupei Morandi, acesta a reușit să aibe un impact major în peste 20 de țări, 8 dintre piesele trupei ajungând locul #1 în topuri naționale și internaționale. Albumul de debut al trupei a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare, în timp ce albumul N3XT a fost certificat cu triplu platină în Rusia.

În 2014 Randi a făcut un pas major în cariera sa și a lansat prima piesă în limba română. “Prietena Ta” a devenit cu rapiditate numărul unu în topurile muzicale, Randi lănsând în următorii ani piese ce au adunat peste 380 de milioane de vizulizări pe YouTube cu hit-uri precum "Până Vara Viitoare", "Visător", "Dansăm" și "Ochii Âia Verzi".

Roxen este una dintre cele mai proeminente voci din noua generatie de artisti. Cu sute de mii de ascultători în fiecare lună pe Spotify și zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, tânăra artistă se bucură de un succes enorm. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără “Ce-ti canta dragostea” ce a fost șapte săptămâni pe locul #1 airplay și “Inimă nu fi de piatră” este in Top 100 Radio România încă de la lansare. În același timp, “Money, Money”, cea mai recentă lansare a artistei se află în momentul de față pe locul #7 în topurile Airplay din Rusia. 
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel