Randi n-a stat degeaba în carantină. Ce surpriză pregătește împreună cu artistul Connect-R

Data actualizării: | Data publicării:

Randi a vorbit despre cum a fost 2020 pentru el și despre ce planuri are în noul an. 

Invitatat la matinalul „Bună dmineața, București!”, de la București FM, Randi a dezvăluit ce surprize pregătește în perioada următoare. 

„Perioada de carantină, suprapusă și cu vremea de afară, nu cred că te poate inspira mai mult și căutăm moduri să ieșim din rutina asta, să plecam prin alte locuri. Am făcut muzică, am făcut și colaborări intersante și cred că la anul urmează să iasă altele. Luna asta voi lansa o piesă noua. În ianuarie iese una cu Connect-R”, a spus Randi la București FM.

Recent, artistul a lansat un nou single împreună cu Mario Morreti, care se numește „Inimă de bărbat”. Întrebat dacă inima unui bărbat diferă de cea a unei femei, Randi a explicat: „Nu cred că o inimă de bărbat diferă foarte mult de cea a unei femei. Diferă felul în care arată oamenii modul în care simțim lucrurile. Noi suntem un pic mai rezervați, mai duri, dar nu suntem diferiți deloc, la fel de sensibili și la fel de ușor de rănit.”

 

Mai mult, acesta afirmă că piese lui nu sunt inspirate neapărat din viața sa. 

„Dacă ne-am ispira doar din viețile noastre, am compune mai puțin. Viața noastră e o multitudine de povești care ne aparțin sau nu. Noi, artiștii, lăsăm să ne inspire orice e în jurul nostru”, punctează Randi.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel