Randi lansează doi tineri artiști: Luca feat. Irina Kupko. Piesa cu care vor să dea lovitura

Data publicării:
Luca și Irina Kupko.
Descriere foto: Luca și Irina Kupko.

După ce a lansat cu succes în industria muzicală o serie de artiști talentați, casa de producție muzicală a lui Randi aduce în atenția publicului doi artiști fresh: Luca și Irina Kupko. 

Cei doi lansează piesa Pe vechi, compusă de Edward Sanda, Vlad Ciobanu, Irina Kupko și David Vijay.

 

Youtube video image

Luca este un tânăr artist talentat de 19 ani din București, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din copilărie, urmând cursuri de chitară și canto din școala primară.


„Când mă urc pe scenă devin altă persoană, uit de toate emoțiile. Am început să compun din clasa a V-a și mereu m-am inspirat din propriile trăiri sau decepții. Obișnuiam să-mi înregistrez melodiile compuse pe telefon, la mine în cameră, unde știam că nu mă deranjează nimeni. Pe parcurs am ajuns la casa de producție a lui Randi, unde am dat de oameni extraordinari care m-au ajutat și mă sprijină în cariera muzicală.”


Irina Kupko este solistă și compozitoare, are 23 de ani și vine din Republica Moldova. Face muzică de la vârsta de 4 ani, iar de-a lungul timpului a colaborat cu artiști de renume, precum Irina Rimes, Edward Sanda, Alina Eremia, The Motans, Cleopatra Stratan, Ioana Ignat, Raluka. 


„Am cântat pe scenă de mică, dar și acum îmi sare inima din piept când ajung pe acolo, apoi totul devine organic, e locul perfect unde trebuie să fiu.” La 19 ani a scris prima piesă, “Dependența mea”, care a fost cântată de Mark Stam, artist cu care a lucrat apoi la o sumedenie de piese ce au devenit hituri. 


Piesa „Pe vechi” este o poveste de dragoste pusă pe note și este compusă în studiourile lui Randi, de către Edward Sanda, Vlad Ciobanu, Irina Kupko și David Vijay. Videoclipul este unul de stare, arătând ipostazele unei relații, cu bune și rele. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel