Randi își dorește să devină tată. Cum arată femeia perfectă pentru artist: ”Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”

Data publicării:
Randi, foto Instagram
Descriere foto: Randi, foto Instagram

Randi a vorbit despre visul de a deveni tătic, dar și despre cum arată femeia perfectă pentru el.

Randi este, fără dar și poate, unul dintre cei mai râvniți bulaci de la noi, mai ales că nici o femeie nu a mai reușit, de aproape opt ani, să îi intre în grații artistului. Nu puține sunt domnișoarele care își doresc să ajungă la brațul atistului, însă acesta este greu de cucerit și nu se lasă cu una, cu două.

Randi a răbufnit la adresa unor femei. Ce l-a deranjat pe artist: ”Îmi vine să vomit”

Artistul a mărturisit că își dorește să aibă un copil, însă dorința nu mai este la fel de mare ca în anii trecuți, însă așteaptă momentul potrivit. În ceea ce privește femeia la care visează Ranzi, acesta preferă naturalețea și simplitatea în detrimentul superficialității.

„Îmi doream mai mult pe la 23-24 de ani, acum m-am mai calmat. Îmi doresc, dar nu cu disperare, e o dorință, dar mă focusez pe alte planuri. Trebuie să fii și pregătit și să ai și cu cine. E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă. Când crești, înveți să alegi cu mintea, mai rațional.

Vreau ca femeia de lângă mine să arate bine, să fie înțelegătoare, deșteaptă, simplă, lucrurile astea contează cu adevărat. Înainte eram o fire mult mai introvertită, după am devenit mai nebun, pe la 29 de ani. Eu nu am fost obișnuit să mă exteriorizez. Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”, a declarat Randi la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel