Randi a răbufnit la adresa unor femei. Ce l-a deranjat pe artist: ”Îmi vine să vomit”

Data publicării:
Randi, sursa instagram
Descriere foto: Randi, sursa instagram

Randi a reacționat la adresa unor femei de pe rețelele de socializare. Artistul a făcut declarații dure și le-a dat și un sfat acestora pentru viitor.

Randi este unul dintre cei mai apreciați artiști. Cântărețul este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui. Recent, acesta a transmis un mesaj tranșant pentru  unele fete  care se afișează pe rețelele de socializare.

Cântărețul le-a povestit fanilor  că multe dintre femeile care apar pe Instagram nu au deloc creativitate și postează clipuri video asemănătoare  în timp ce își schimbă ținutele una după alta.

Randi a mărturisit că este degustat de aceste femei și a ținut să le dea și un sfat.

”Îmi vine să vomit, să țip, să urlu, dacă mai văd vreun filmuleț cu voi fetelor care veniți ca niște modele derutate și pac ați schimbat ținuta, și pac altă ținută, altă ținută, băi, un strop de creativitate nu ar strica, hai nu mai fiți oițe.”, le-a spus Randi fanelor de pe Instagram.

Cum trebuie să arate noua iubită a lui Randi

Randi este unul dintre cei mai râvniți burlaci, iar în ultimii ani nu s-a mai afișat cu nicio femeie. Cu toate astea, artistul a mărturisit că este deschis unei relații, dar asta numai în cazul în care va găsi o femeie pe placul lui.

„În viața mea am o femeie, două, trei. N-am avut o relație vreo 7 ani, iar dacă inițial am fost ușor dezamăgit, după a început să-mi placă libertatea și acum sunt relaxat. Nu spun nu, dar stând mult singur îți creezi niște tabieturi. Sunt singur de 7 ani. A fost o despărțire mai mult sau mai puțin frumoasă și după am vrut să stau singur să mă cunosc”, a spus artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel