Randi, adevărul despre viața lui amoroasă. Artistul a dezvăluit că NU a iubit niciodată: Am rănit prin vorbe și fapte

Data actualizării: | Data publicării:
Randi, sursa instagram
Descriere foto: Randi, sursa instagram

Randi a făcut dezvăluiri incredibile despre viața lui intimă. Ce spune artistul despre iubire și relații?

Randi este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Succesul l-a cunoscut în anul 2005, odată cu trupa „Morandi”, alături de Marius Moga. În 2011, Randi a pornit o cariera solo și și-a creat propria casă de discuri. 


Randi este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz. Artistul a fost mereu discret cu viața lui amoroasă și în prezent este singur. Acesta a dezvăluit că nu a iubit niciodată și este de părere că acest sentiment este mult mai profund decât îl percep majoritatea oamenilor. 


Eu de iubit n-am iubit niciodată, dar spun asta conștient. Dacă ajungi să te cunoști pe tine și să te înțelegi pe tine în lumea asta și să înțelegi că iubirea e un cuvânt foarte prost înțeles și e un sentiment mult mai profund decât îl percepem noi majoritatea.


E vorba de foarte multe chestii, oamenii care se iubesc 2-3 ani nu se iubesc, realist vorbind foarte puțini oameni pe pământ se iubesc cu adevărat”, a spus Randi la Antena Stars.


Randi spune că a rănit în trecut, atât prin vorbe, cât și prin fapte. 


”Cu siguranță am rănit prin vorbe și fapte ca noi toți de altfel, n-ai cum să iubești un om dacă nu vezi dezvoltarea lui”, a mai zis artistul. 

Cum se menține Randi în formă


Randi a fost invitat în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță, acolo unde a dezvăluit secretul unui trup de invidiat. Potrivit acestuia, motivația este unul din secretele care îl ajută să se mențină în cea mai bună formă.


"Secretul siluetei oricui cred că e motivația și de aici vin multe. Eu sunt un om căruia îi place să facă efort fizic, deci nu mi-a fost greu să fac din fitness o obișnuință, să fac zi de zi. E un stil de viață. În momentul în care devine un obicei, vine firesc, nu trebuie să mai faci un efort. Cred că poți să găsești motivație oricunde, în orice moment, în orice loc", a declarat Randi,  pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel