Randi, adevărul despre relația lui cu Alex Velea. Antonia, pe lista femeilor cu care ar avea o aventură

Data actualizării: | Data publicării:
Randi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Randi, sursa foto Instagram

Randi a vorbit despre defectele pe care le are bunul lui prieten Alex Velea. Cu cine își mai dorește artistul o aventură?

Randi este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Chiar dacă este bun prieten cu Alex Velea, acesta a făcut câteva destănuiri foarte îndrăznețe. Artistul spune că și-ar dori o aventură de o noapte cu Antonia, dar și cu Anna Lesko, dacă nu s-ar afla. 


”Ai înnebunit la cap! Pe prima nu pot să o zic că mă bate iar Velea. Vrei să iau numai nemăritate? Bă, fii atent. Nu am cum să dezvolt că se prinde lumea. Cred că toată țara ar vrea asta. Trei nume: Antonia. Trebuie să mă mut de acasă. Am gusturi, nu sunt fraier, nu? Și Anna Lesko. Mi-o asum și pe ea. Ce te uiți așa la mine? Citește, frate!”, a dezvăluit artistul în cadrul emisiunii „La Măruță”. 


Cătălin Măruță l-a provocat pe Randi să spune trei defecte pe care le are Alex Velea. Chiar dacă sunt prieteni buni, acesta și-a asumat jocul și a decis că trebuie să spună ceea ce simte. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca artistul să fie atât de direct, dar iată că Randi demonstrează încă o dată că este un om asumat. 


”Scund ca să nu mă bag din prima în gura lupului. Impulsiv, încerc să găsesc ceva să nu îl deranjeze. Deci n-am voie să zic nimic de statură. Păi dacă nu îl cunosc așa bine. Deci, impulsiv. Pot să zic că a intrat prea devreme în manele și (…) dar nu îl cunosc așa bine și poate arogant uneori. Dar vreau să spun că nu cred sută la sută ce am zis mai devreme”, a mai spus artistul. 


Randi își dorește să aibă un copil, dar așteaptă momentul potrivit. În trecut, artistul își dorea cu ardoare acest lucru, dar pe parcurs lucrurile s-au mai așezat în mintea lui. În ceea ce privește femeia cu care Randi și-ar întemeia o familie, aceasta trebuie să fie cât mai naturală, deoarece artistul urăște persoanele superficiale. 


„Îmi doream mai mult pe la 23-24 de ani, acum m-am mai calmat. Îmi doresc, dar nu cu disperare, e o dorință, dar mă focusez pe alte planuri. Trebuie să fii și pregătit și să ai și cu cine. E greu în zilele noastre să ai o relație sinceră și profundă. Când crești, înveți să alegi cu mintea, mai rațional.


Vreau ca femeia de lângă mine să arate bine, să fie înțelegătoare, deșteaptă, simplă, lucrurile astea contează cu adevărat. Înainte eram o fire mult mai introvertită, după am devenit mai nebun, pe la 29 de ani. Eu nu am fost obișnuit să mă exteriorizez. Dacă ești echilibrat și puternic, e greu să mai fii impresionat”, a declarat Randi la Antena Stars.

 

Citește și: Randi a răbufnit la adresa unor femei. Ce l-a deranjat pe artist: ”Îmi vine să vomit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel