Ramona Păuleanu și-a externat fiul, născut prematur, după 8 luni de spitalizare: „Un miracol. Dumnezeu e mare”

Data actualizării: | Data publicării:

Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo a știrilor Pro TV, a trăit un coșmar în ultimele 8 luni.

În urmă cu 8 luni, prezentatoarea TV aducea pe lume doi copii: Luca și Alexandra. Din păcate, băiețelul a fost extrem de fragil la naștere, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, el a contactat și o bacterie din spital, care l-a destabilizat total. 

Ramona Păuleanu a trăit o minune de Crăciun. Chiar înainte de anul nou, fiul ei, născut prematur, a fost externat din spital, după 8 luni. 


„După 8 luni și jumătate de spitalizare, băiatul meu a venit astăzi acasă. Dumnezeu e mare”, a anunțat Ramona Păuleanu pe rețelele de socializare.

„un miracol”


„Spunea cineva la postarea trecuta ca nu Dumnezeu ne-a ajutat sa vina acasă, ci medicii. După tot ce am trăit, tind sa-l contrazic. Fire cerebrala, cu picioarele pe pământ, spun cu toată convingerea ca Dumnezeu nu putea fără medici, dar nici medicii fără El. Ii vedeți aici pe unii dintre cei care l-au îngrijit in aceasta jumătate de an, cărora le voi purta întotdeauna o veșnică recunostinta, și mai ales domnului dr Carstoveanu și doamnei doctor Bizubac.
Oameni care, cred, sunt de aceeași părere cu mine. Ca au asistat si la un miracol, pe lângă priceperea lor, reușind sa trimita acasă un copil cu zero la suta șanse de supraviețuire în prima luna de internare.
Sunt multe de spus, dar sunt foarte obosita și încă foarte îngrijorată, cum e firesc.
Revin cu vesti și poze după ce se liniștesc apele la noi în casa, iar pana atunci va mulțumesc pentru mesaje și va doresc din inima sa aveți un an nou asa cum îl visați.
La mulți ani!”, a explicat vedeta pe Instagram

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)


Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat micuțul

 

În urmă cu câteva luni, Ramona a decis să povestească chinul prin care a trecut în tot acest timp.


”Am tot amânat momentul ăsta sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca. Probabil ca așa a fost să fie. Universul s-a grăbit.  Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seară, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima data în viață când mi-au clănțănit dinții în gură de frică. Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit”, scria Ramona pe rețelele de socializare în urmă cu câteva luni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel