Ramona Păuleanu, probleme cu bonele. Ce a pățit prezentatoarea TV, cât timp era la spital: „Stătea în bucătărie cu căștile în urechi cât Alexandra era în dormitor”

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Păuleanu, foto Instagram
Descriere foto: Ramona Păuleanu, foto Instagram

Ramona Păuleanu a născut prematur o pereche de gemeni, în urmă cu un an. Băiețelul a rămas internat în spital timp de 8 luni, iar prezentatoarea tv a fost nevoită să apeleze la bone pentru a o îngriji pe fetiță. 

Ramona Păuleanu a trăit un coșmar, timp de 8 luni. Prezentatoarea TV a născut prematur, la 29 de săptămâni, o pereche de gemeni, pe Alexandra și pe Luca. 

Alexandra s-a născut sănătoasă și a putut merge acasă cu mama ei. În schimb, micuțul Luca a petrecut mai bine de 8 luni în spital, intubat și înconjurat de medici care se rugau ca Dumnezeu să facă o minune. Băiețelul s-a născut cu probleme de sănătate, însă problema majoră, care i-a pus viața în pericol, ar fi fost o bacterie luată din spital, care l-a destabilizat total. 

„Am avut pe cineva care mi-a luat ceva din casă”

Prezentatoarea a apelat la bone pentru a avea grijă de fetiță, cât timp ea era la spital cu băiețelul. 

Ramona Păuleanu spune că a avut mari probleme în găsirea unei bone, în cele 8 luni. Prezentatoarea TV spune că a avut experiențe extrem de neplăcute cu doamnele pe care le angaja să aibă grijă de fetiță. 

„Din păcate, este o meserie accesată de multe doamne și domnișoare care nu au nicio treabă cu meseria. Toate bonele pe care le-am întâlnit au venit prin agenție. Șapte, opt, am pierdut numărul. Despre prima, care stătea cu fetița cât eram la spital cu băiatul, am aflat că . Nu mi se pare normal. După aceea am pus camere. Am avut pe cineva care mi-a luat ceva din casă, nesemnificativ, dar nu am putut trece peste acest aspect. Apoi am cunoscut o doamnă extraordinară de la am învățat foarte multe. Am mai încercat pe cineva pe timpul nopții…”, a povestit Ramona, în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV. 


În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV povestea, în emisiunea La Măruță, de la Pro Tv, calvarul prin care a trecut.

“Am avut o sarcină dificilă și am născut la 29 de săptămâni. (…) Am născut de urgență. Pe băiat l-am născut cu o suferință fetală. La un moment dat își revenise, avusese probleme cu respirația. Așa că a luat un tratament, i-a scăzut puternic imunitatea și apoi a luat o bacterie din spital. Apoi a putut respira doar cu ajutorul aparatelor. Șase luni și jumătate a durat tot acest chin. A fost un miracol de la medici și la Dumnezeu că și-a revenit”, a declarat Ramona în emisiunea La Măruță, de la Pro TV.


L-a botezat în spital

„I-am făcut pre-botez când era în stare critică, nu cu sentimentul că-l pierd și că trebuie să fie botezat, ci cu sentimentul că-l va ajuta botezul. Nașul gemenilor s-a dus la racla cu moaștele Sfântului Luca, au făcut o slujbă specială unei cruciulițe, iar din momentul în care a adus-o, în două săptămâni am plecat din spital. Am simțit că din momentul acela s-au schimbat lucrurile, dar nu vreau să par nebună. Medicii spun că nu le vine să creadă”, a mai declarat vedeta, în emisiunea de la PRO TV. 

Vrea să dea în judecată spitalul în care a născut


„Eu sunt un om de televiziune. Sunt obiectivă și nu voi comenta până nu-și va spune justiția cuvântul. Am considerat că trebuie să mergem în instanță. Am zis că demersul meu poate să ajute alți copii. Măcar să fie atenți data viitoare. O să vedem dacă au fost sau nu de vină. Consider că s-a întâmplat din cauza spitalului, a sistemului. Trebuie luate măsuri. Nu se poate să aibă o șansă și să-i iei acea șansă”, a precizat prezentatoarea TV.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel