Ramona Păuleanu pleacă de la Antena 1, după numai trei luni: „Aventura mea s-a încheiat”

Data publicării:
Sursa foto: Ramona Păuleanu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ramona Păuleanu, Facebook

Ramona Păuleanu și-a anunțat fanii că nu va mai prezenta rubrica de Meteo de la Antena 1.

Ramona Păuleanu le-a dat fanilor o veste neașteptată, pe rețelele de socializare. După doar trei luni în care a fost angajată la Antena 1, acolo unde s-a ocupat de prezentarea rubricii de Meteo, aceasta a anunțat faptul că și-a dat demisia. Mutarea la Antena 1 a venit și ea într-un moment total neașteptat, întrucât vedeta lucrase ani de zile la Pro TV, acolo unde avea aceeași ocupație. Chiar dacă în luna martie, Ramona Păuleanu avea doar cuvinte de laudă la adresa colegilor de la Antene, dar și la adresa noului loc de muncă, acum se pare că aceasta va dispărea complet de pe micile ecrane, cel puțin o perioadă. Vedeta nu a oferit însă prea multe detalii cu privire la plecarea bruscă, lăsându-și fanii cu mai multe semne de întrebare.

„Și acum o știre de dezinteres național. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteți liberi sa continuați sa faceți ceea ce făceați.”, a scris Ramona Păuleanu pe Facebook.

Citește și: Viitorul soț al Ionei Ginghină, gelos pe Alexandru Papadopol: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică”

De ce și-a amânat revenirea în televiziune

Ramona Păuleanu a lipsit o vreme de pe micile ecrane, plecând de la pupitrul Pro TV încă de pe timpul când aceasta era însărcinată cu cei doi gemeni pe care îi are alături de avocatul Adrian Cuculis. La nașterea lor, unul dintre copii a avut probleme de sănătate, iar din acel moment a urmat o perioadă destul de grea pentru vedetă, dar și pentru familia care-și făcea griji pentru micuț.

”Am tot amânat momentul ăsta, sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată că timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine. Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca.

Probabil că așa a fost să fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viață când mi-au clănțănit dinții în gură de frică. Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit. Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om”, spunea Ramona Păuleanu în trecut, potrivit playsport.

VEZI și: Alimente care iți schimbă stările în bine și în rău. Anca Alungulesei: „Ele amplifică stările de anxietate, de depresie”

A dat în judecată spitalul

După această situație greu de gestionat de o mămică care abia așteaptă să-și strângă în brațe copiii sănătoși, Ramona Păuleanu s-a decis să dea în judecată spitalul în care a născut, din cauza faptului că băiețelul a primit un diagnostic dur, după ce a fost infectat cu o bacterie chiar din unitatea medicală. Nu a făcut asta pentru a se îmbogăți, după cum spunea chiar ea, ci pentru a-și face dreptate. 

„Am dat în judecată Spitalul Filantropia pentru malpraxis.Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană. După ce a luat un enterococ de acolo. Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri.

Un milion, ați citit bine. Nu ca să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate. Iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam-tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul ăsta. Dar acum știu că merg până în pânzele albe', scria prezentatoarea pe Facebook la vremea aceea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel