Viitorul soț al Ionei Ginghină, gelos pe Alexandru Papadopol: „Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică”

Data publicării:
Ioana Ginghină, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Ioana Ginghină, captură video Youtube/ La Măruță

Ioana Ginghină a vorbit despre relația pe care o are cu fostul soț, Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină se pregătește să pășească, din nou, în fața altarului, alături de iubitul ei. Vedeta este deja în a treia experiență de acest gen, motiv pentru care de data aceasta își dorește un eveniment mai atipic. Actrița nu va mai îmbrăca rochia clasică de mireasă, iar evenimentul va avea loc chiar în curtea casei ei. De asemenea, de pe lista invitaților va lipsi complet fostul soț, Alexandru Papadopol, chiar dacă cei doi au o relație de prietenie exemplară.

„Nu îl invit pe fostul soț. Ideea este că eu nu am nicio problemă să vină Alexandru, dar mă gândesc că l-ar deranja pe Cristi. Eu nu aș accepta nicio fostă de-a lui, mă pun în pielea lui. De ce să vină? Am avut banchet la Ruxandra și ne-au chemat și pe noi, părinții, să facem o poză. Am fost cu Alexandru, am făcut o poză toți trei și am zis că vreau și eu o poză singură, să o înrămez și ar fi culmea să o înrămez cu toți trei. Am postat doar eu cu copilul, deși era și Alexandru acolo.”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Cum își ține Ioana Ginghină kilogramele sub control, înainte de nuntă. Trucul la care a apelat vedeta: „Îți stoarce celula de grasime”

Viitorul soț al vedetei, gelos pe actele de prietenie făcute de Alexandru Papadopol

Alexandru Papadopol este, în continuare, foarte atent, când vine vorba de mama copilului său. Acest lucru a început să devină destul de deranjant pentru actualul actriței, care i-a cerut acesteia să se pună în pielea sa. 

„Să fim sinceri, dacă nu era Ruxandra, probabil că noi nu mai țineam legătura, de asta zic că n-ar avea ce să caute la nuntă. Cristi nu a mai fost însurat. Dar eu spun din experiență. Când Ruxandra mai ieșea și mai mânca cu tatăl ei prin oraș, când venea acasă, îmi aduce și mie și îmi spunea că „Ți-a trimis tata sushi”, se duceau undeva, venea iar și spunea: „Știe tata că ții post, dar ți-a trimis și ție ceva” și cumva tot veneau cadouri de la tata, de câte ori pleca Ruxi, și m-a întrebat într-o zi Cristi: „Măi, Ioana, ce părere ai avea dacă ar veni o fostă de a mea cu prăjituri pe la poartă, ce ai zice?” și zic nu știu, probabil i le-aș pune în cap și zice, cam asta simt și eu. Se simțea ciudat că vine mereu fostul cu câte o prăjiturică.”, a continuat actrița.

VEZI și: Ioana Ginghină, 13 sfaturi pentru femeile trecute de 40 de ani: „Nu pot spune că mi-a fost ușor”

Ce probleme întâmpină Ioana Ginghină în relația cu fiica sa

Când vine vorba de relația cu fiica ei, Ioana Ginghină recunoaște faptul că adolescența nu este deloc o etapă ușoară. Ruxi nu este de acord cu multe dintre lucrurile pe care le face mama sa, motiv pentru care nu-și dorește să apară pe pagina sa de Instagram.

„Nu pot să gestionezi nimic, fără să discuți. De fiecare dată, sunt lucruri considerate tabu să le discuți. De exemplu cu Ruxi, discutam, acum că a terminat cu examene, dacă mai face și cu mine câte un reels pe Instagram, că foarte greu face. Mereu îmi zicea că nu are timp, ea cumva nu e de acord cu ce postez eu. Am avut o discuție și i-am zis că noi două suntem persoane diferite, iar cum eu n-o cenzurez pe ea, nici ea să nu mă cenzureze pe mine.”, a mai spus aceasta. 

Citește și: Ioana Ghinghină, dietă cu pâine cu mucegai. Ce a îndurat actrița pentru a ajunge unde își dorește: „Aveam probleme financiare”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel