Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, probleme în cuplu? Mesajele acide publicate de vedetă

Data publicării:

Ramona Olaru a postat un mesaj pe rețelele de socializare, ce poate duce cu gândul la o posibilă ruptură între ea și Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de mult timp, frumoasa asistentă TV fiind cerută și în căsătorie de alesul inimii sale. Chiar dacă le arată mereu oamenilor în mediul online, prin diferite fotografii, cât de mult se iubesc, cei doi au recunoscut faptul că, în aceeași măsură, au loc și diferite certuri care le umbresc uneori fericirea. Cu toate că sportivul spunea că nu este vorba despre nimic grav, atunci când pornesc discuțiile aprinse, ci acestea au la bază subiecte banale, ca în orice alt cuplu, blondina obișnuiește adesea să-și „verse” nervii în mediul online, acolo unde postează diferite mesaje cu subînțeles. Acest lucru s-a întâmplat din nou recent, când asistenta a postat un mesaj dur cu privire la bărbați. Chiar dacă aceasta nu l-a adus în discuție pe Cătălin Cazacu, textul postat de ea lasă loc interpretărilor.

„Doar pentru că cineva îți este familiar, asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile, haosul, dramele, manipulările și lipsa de respec. Nu există bărbat mai ipocrit decât cel ce critică femeia care nu mai este un înger în iadul creat de el”, a scris Ramona Olaru, pe pagina personală de Instagram.

VEZI și: Ramona Olaru nu poartă lenjerie intimă în plublic. Iubita lui Cătălin Cazacu, dezvăluiri savuroase

 

Ramona Olaru a apelat la psihoterapeut

Chiar dacă pe micile ecrane, vedeta afișează întotdeauna un zâmbet molipsitor, în realitate, viața ei nu este roz mereu. Ramona Olaru le-a dezvăluit astfel fanilor faptul că merge frecvent la psihoterapeut, îndeamnăndu-i pe toți cei care trec prin momente de cumpănă să facă asta.

„Neștiind unde te situezi în anumite momente din viață și cum să le manageriezi sau cum să le tratezi, să nu mai sară țandăra, să nu mai iei totul chiar așa de personal, este mai mult decât benefic faptul de a merge la psihoterapeut. Spun și susțin acest lucru pentru o lume mai bună și pentru o comunicare mai bună tu cu tine și apoi tu cu ceilalți. Mesajul ăsta este pentru voi, dar și pentru mine. De când am ajuns din vacanță nu am ajuns la doamna psiho și de săptămâna viitoare ar trebui să mă reapuc. Știu, nu mă vedeți așa serioasă, dar până la urmă am și eu o vârstă și ar trebui să iau lucrurile mai în serios. Să știți că nici eu nu sunt perfectă și nu toată viața mea e roz”, a declarat matinala de la „Neatza cu Răzvan și Dani” în cadrul unui InstaStory.

Ramona Olaru, fără fitre și machiaj. Cum arată iubita lui Cătălin Cazacu: „Asta sunt eu cu adevărat” / FOTO

Vedeta a trăit o copilărie grea, la țară

În timp ce acum se bucură de diferite vacanțe de lux și de cele mai scumpe haine, în trecut, vedeta spune că a experimentat clipe foarte grele. Copilăria Ramonei Olaru a fost una foarte grea, care a supus-o pe blondina mai multor încercări.

„Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce”, a declarat Ramona Olaru pentru VIVA!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel