Ramona Olaru, despre copilăria grea de la țară. Vedeta a crescut la fermă: „Eram marginalizată sau privită ciudat”

Data publicării:
Ramona Olaru, sursa instagram
Descriere foto: Ramona Olaru, sursa instagram

Ramona Olaru a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, copilăria la fermă. 

Ramona Olaru este co-prezentatoarea show-ului „Splash! Vedete la apă” și a vorbit despre perioada copilăriei, petrecută la țară. Vedeta a trăit mulți ani într-o fermă și a cunoscut și munca grea. 


Frumoasa asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani” a dezvăluit că viața ei nu a fost mereu roz. 


„Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce”, a declarat Ramona Olaru pentru VIVA!


Ramona Olaru a declarat că părinții ei sunt simpli muncitori în agricultură. Vedeta nu are o relație foarte apropiată cu ei, dar merge uneori să îi viziteze și vorbesc adesea la telefon. 


Ramona Olaru spune că a avut de câștigat de-a lungul timpului datorită înălțimii ei, dar în școală era un copil marginalizat din cauza condiției ei materiale. 


„Din cauza aspectului fizic niciodată nu am avut de suferit. Deloc! M-a ajutat mult, încă din perioada liceului. Victima bullyingului poate am fost pentru faptul că eu, fiind de la fermă, mergeam la şcoală într-un sat din apropiere, iar acolo eram marginalizată, dacă vrei, sau privită mai ciudat, dar cam atât. Într-un fel sau altul, am fost acceptată, până la urmă”, a adăugat vedeta. 

 

Citește și: Gabriela Prisăcariu, în costum de baie în luna a opta de sarcină. Vedeta a vrut să facă plajă pe terasă /FOTOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel