Gabriela Prisăcariu, în costum de baie în luna a opta de sarcină. Vedeta a vrut să facă plajă pe terasă /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. Cum arată vedeta în costum de baie în luna a opta de sarcină?

Dani Oțil și frumoasa Gabriela sunt din ce în ce mai emoționați deoarece vor deveni părinți pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu va naște în luna septembrie un băiețel. Vedeta este însărcinată în luna a opta și le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arată în costum de baie. 


Gabriela și-ar fi dorit să facă plajă pe terasă, dar spune că nu a rezistat prea mult din cauza temperaturilor mult prea ridicate din ultimele zile. Vedeta a îmbrăcat un costum de baie minuscul de culoare roz, în două piese, care i-a pus în valoare burtica de graviduță. 


„M-am aranjat, mi-am pus costum de baie pe mine, m-am dat cu cremă de protecție, am ieșit pe terasă și… am rezistat fix un minut. Mai bine aici, la aer condiționat”, a mărturisit Gabriela Prisacariu la InstaStory. 

 

 


Ce probleme a întâmpinat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii?


Soția lui Dani Oțil le-a mărturisit fanilor că și-ar fi dorit să mănânce gogoși, dar din cauza problemelor de sănătate nu a putut. 

Viitoarea mămică a mărturisit că a avut poftă de chipsuri picante, însă acestea nu i-au făcut deloc bine, mai ales că nu obișnuiește să mănânce picant. În urma acestui lucru, Gabriela Prisăcariu a fost nevoită să bea doar sucuri naturale până când lucrurile vor decurge normal.


„În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipsuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc bebelușule”, a spus Gabriela Prisăcariu.

 

Citește și: Minodora, prima reacție după ce s-a spus că a fost hărțuită de Tavi Colen. Ce s-a întâmplat între cei doi: ”Era puțin insistent. M-am speriat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel