Ramona Olaru dă cărțile pe față: „Ne certăm foarte rău”. Ce spune asistenta TV despre Cătălin Cazacu

Data publicării:
Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram

Ramona Olaru a vorbit despre certurile ce au avut loc recent între ea și Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu afișează imaginea cuplului perfect în mediul online, cei doi fiind din ce în ce mai aproape de momentul în care vor întemeia oficial o familie. Cu toate acestea, nu este o noutate faptul că aceștia se ceartă constant din diferite lucruri mărunte, care cauzează adevărate probleme de cuplu. În urmă cu doar câteva zile, frumoasa asistentă postase câteva mesaje cu subînțeles în mediul online, ce le-a dat fanilor de gândit faptul că, din nou, s-a despărțit de sportiv. Ramona Olaru confirmă acum faptul că, într-adevăr, între cei doi a avut loc un conflict destul de mare, care a izbucnit dintr-un motiv banal. 

„Ba da, ne certăm și ne certăm foarte rău. Ne-am certat și ieri, nu am vorbit până astăzi la prânz. M-a supărat pe mine cu ceva. Mă rog, chestii banale, nu te gândi că avem chestii serioase, de fete, de…chestii banale, nu știu, că nu a pus un lucru nu știu unde sau că a lăsat nu știu ce chestie pe nu știu ce masă. Chestii banale, nu te gândi. Casnice, da. Eu am o problemă, o chestie cu exactitatea lucrurilor. Adică dacă îmi spui că vii în 5 minute, vii în 5 minute, nu vii în 6, nu vii în 7. Mi se urcă la cap dacă nu ai venit în ălea 5 minute și de acolo pornește o ceartă: „Ți-am zis să vii în 5 minute!”. Așa sunt.”, a declarat Ramona Olaru, potrivit Ego.ro

VEZI și: Ramona Olaru nu poartă lenjerie intimă în plublic. Iubita lui Cătălin Cazacu, dezvăluiri savuroase

 

Care a fost mesajul distribuit de vedetă, în urmă cu câteva zile

Chiar dacă aceste certuri provin din lucruri mărunte, nesemnificative, după cum declarau cei doi, Ramona Olaru obișnuiește adesea să-și „verse” nervii în mediul online, acolo unde postează diferite mesaje cu subînțeles. Acest lucru s-a întâmplat recent, când asistenta a postat un mesaj dur cu privire la bărbați. Chiar dacă aceasta nu l-a adus atunci în discuție pe Cătălin Cazacu, textul postat de ea lasă loc interpretărilor, iar confirmarea de mai sus dă de înțeles faptul că, într-adevăr, ar fi fost vorba despre el. 

„Doar pentru că cineva îți este familiar, asta nu înseamnă că tu trebuie să îi tolerezi minciunile, haosul, dramele, manipulările și lipsa de respect. Nu există bărbat mai ipocrit decât cel ce critică femeia care nu mai este un înger în iadul creat de el”, a scris Ramona Olaru, pe pagina personală de Instagram.

Ramona Olaru, fără fitre și machiaj. Cum arată iubita lui Cătălin Cazacu: „Asta sunt eu cu adevărat” / FOTO

 

Ramona Olaru nu este adepta sportului

Deși se menține într-o formă fizică de invidiat, Ramona Olaru mărturisește faptul că nu sportul este secretul siluetei sale. Chiar dacă partenerul ei de viață încearcă adesea să o convingă să meargă la sala de fitness, aceasta își găsește mereu pretexte pentru a nu i se alătura.

„Ba da, (n.r. Cătălin Cazacu încearcă să o convingă să facă sport) în fiecare săptămână. Și în fiecare săptămână îi zic: „Da, de luni vin cu tine la sală!”. Și luni mă sună și zice: „Hai, ce facem, mergem la sală?”. „Nu, am treabă, am ceva de filmat!”. Și uite așa nu ajung niciodată.” Nu mă duc pe furiș (n.r. acasă), eu chiar mai am chestii de făcut, o ședință foto, o filmare. Poate nu durează chiar așa de mult, o jumătate de oră, o oră, dar eu îi spun ori că durează mai mult, ori că sunt foarte obosită după ce am filmat încă ceva și trebuie să mă duc să mai dorm o oră, două. Și mă lasă, știe că sunt obosită, mă trezesc la 5 jumătate.”, a mai adăugat asistenta TV, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel