Ramona de la Clejani, ordin de protecție provizoriu împotriva lui Fulgy: „Vor să tac, să retrag totul”

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona și Fulgy de la Clejani/ colaj foto Instagram
Descriere foto: Ramona și Fulgy de la Clejani/ colaj foto Instagram

Ramona de la Clejani este speriată de amenințările făcute de Fulgy. Fiica cea mare a lui Ioniță se teme pentru viața ei și a copiilor. 

Fulgy este în continuare acuzat de sora lui vitregă că ar fi amenințat-o. Ramona de la Clejani spune că ar avea un ordin de protecție provizoriu împotriva lui Fulgy. 


După ce și-a petrecut trei săptămâni departe de lumina reflectoarelor, Fulgy a revenit cu aceeași atitudine. Ramona de la Clejani susține că Fulgy îi cere să spună public că de fapt nu este fiica lui Ioniță și a mințit în tot acest timp. 


Potrivit declarațiilor ei, fiul Clejanilor nu are voie să se apropie de ea la o distanță mai mică de 50 de metri pentru următoarele zile. Ramona susține că primește telefoane de amenințare de la apropiați ai familiei Clejanilor, care îi cer să renunțe la plângerea împotriva lui Fulgy. Ramona susține că îi este frică să mai răspundă și la telefon și se teme pentru viața copiilor ei. 


„Polițiștii mi-au făcut un ordin de protecție provizoriu. Se vor lua măsuri în continuare. Îl am la mine. Pentru 5 zile trebuie să stea la 50 de metri distanță. În continuare se va merge în instanță. Nu am nimic cu nimeni. Mi-e frică să mai răspund la telefon, că sunt contactată de intermediarii acestei familii. Vor să tac, să retrag totul. Nu cred că merită să dau nume. Sunt din partea familiei. (...) Copiii mei au fost amenințați că vine să îi violeze Fulgy. Am ieșit să vorbesc pentru că mi-este frică de Fulgy. Eu nu dorm noaptea”, a spus Ramona de la Clejani, la Acces Direct.


Viorica de la Clejani i-a adus Ramonei jigniri usturătoare în mediul online. Fiica cea mare a lui Ioniță spune că nu s-a așteptat ca mama ei vitregă să se comporte așa, de parcă ar fi amanta lui Ioniță, nu fiica. 


„Mă tensionează această doamnă Viorica. Mă așteptam ea ca mamă vitregă să se adreseze într-un mod mai frumos. Ea vorbește cu mine de parcă aș fi amanta lui Ioniță”, a afirmat artista.

 

Citește și: Cătălin Măruță și Ioana Ignat, replici acide chiar în direct: „Vrei să te oprești, te rog frumos?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel