Ramona Bădescu, ingredientul pe care și-l pune pe FAȚĂ: Pentru ridurile de pe frunte, nu vreau să se adâncească

Ramona Bădescu a dezvăluit ingredientul pe care și-l pune pe față, pentru a se menține tânără.

La cei 53 de ani, Ramona Bădescu arată ca la 20 de ani, este într-o formă de invidiat, are o energie debordantă, o siluetă perfectă și se poate spune că a descoperit elixirul tinereții. 

Artista locuiește în Italia de mai mulți ani, acolo unde și-a întemeiat o familie minunată și unde își crește micuțul.

Ei bine, pentru a se menține tănără, vedeta apelează la câteva trucuri și chiar dacă unii ar spune că apelează la operațiile estetice, lucrurile nu stau așa.

Pentru că-și dorește să-și păstreze trăsăturile naturale ale feței, pentru că, mai ales în meseria ei de actriță, este necesar să fie expresivă, apelează la medical estetician doar o data pe an, atunci când își dorește să-și injecteze botox pentru a estompa ridurile de pe frunte, aceasta fiind singura zonă pe care artista și-o injectează, potrivit DC Medical. 

În restul timpului, Ramona Bădescu apelează la tratamente care au ingrediente cât mai naturale și a dezvăluit că obișnuiește să-și prepare singură măștile acasă.

Din ce își face Ramona Bădescu măștile faciale
 

"Doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox, în­să nu­mai o dată pe an și nu­mai pentru ri­durile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la tre­cerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva na­tural și inerent.

Pe de altă par­te, dincolo de fap­tul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintot­deauna ge­nul de fe­meie care se îngrijește: chiar de cu­rând am fost să-mi fac niște analize și me­dicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biolo­gi­că e de doar 37 de ani. Deci e bine!

Eu sunt adepta tra­ta­men­­te­lor naturale. Îmi prepar singu­ră măști cu miere, cu bi­car­bonat și doar de ceva timp am în­ceput să apelez la botox. Deci nu exage­rez, ci in­tervin cu măsură.

Vreau să-mi păstrez ex­presia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală. O actriță tre­buie să fie expresivă! Iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc", a spus Ramona Bădescu, într-o emisiune TV.

 

Citește continuarea pe DC Medical. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 09 iun 2022, 08:39 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience