Raluka, dezvăluiri emoționante din perioada copilăriei. Ce sacrificii au făcut părinții ei pentru ca ea să poată deveni artist: „Viața nu a fost tocmai ușoară pentru ei”

Data actualizării: | Data publicării:

Raluka este una dintre cele mai bune voci din România. Artista spune că părinții ei au făcut mari sacrificii pentru a o putea susține în cariera muzicală. 

E frumoasă, celebră, are un succes uriaș și nimeni nu-i poate contesta talentul. Deși astăzi este una dintre cele mai apreciate artiste din România, copilăria Ralucăi Nistor nu a fost una lipsită de griji. Părinții cântăreței au făcut mari sacrificii pentru ca ea să-și poată urma visul. 

„Familia este totul pentru mine, ocupă primul loc în viața mea. Copilăria mea a fost una frumoasă, am niște părinți minunați, care uneori au fost exigenți cu mine pentru a mă proteja. Ai mei au făcut tot posibilul ca eu să fiu prezentă la toate concursurile și festivalurile de muzică, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a mă ajuta, chiar dacă viața nu a fost tocmai ușoară pentru ei”, a declarat Raluka pentru VIVA!.

Tatăl artistei a lucrat ani de zile în străinătate pentru ca fiicele sale să nu ducă lipsuri, în timp ce mama lor se îngrija ca ele să aibă parte de o educație bună. De asemenea, Raluka a fost mereu încurajată și susținută de familia ei pentru a-și urma visul de a deveni cântăreața.


„Tati a fost plecat o perioadă din țară, a muncit în străinătate, în timp ce mama se ocupa de mine și de sora mea. Mă ducea la toate concursurile și mă impulsiona mereu, astfel încât să le câștig pe toate. Așa este, provin dintr-o familie modestă căreia, dacă i-au lipsit anumite lucruri materiale, nu i-au lipsit niciodată iubirea, devotamentul și susținerea”, a mai spus artista pentru sursa citată. 

 

Mama artistei a fost operată de diabet

 

Recent, Raluka a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV, acolo unde a dezvăluit că mama sa tocmai a tracut printr-o operație chirurgicală. Femeia a fost diagnosticată cu diabet de tip 2 în urmă cu 5 ani, în urma unui accident vascular. Pe lângă diabet, ea suferea de mai multe afecțiuni, astfel că era destul de dificil să gestioneze boala. 


„S-a declanșat diabetul de tip 2 de vreo 5 ani, 6 chiar, în urma unui accident vascular. A primit instant tratament în spital, a fost pe tratament încontinuu. Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru.

Mama lua foarte multe medicamente, are mai multe probleme de sănătate, iar diabetul strică totul, el nu stagnează, ajunge să strice totul și mai tare. E o problemă mare, asta vine ca o rezolvare minunată, mai ales în situația mamei mele.

Încă nu cred foarte mulți, mă întreabă dacă se rezolvă de tot. Da, se rezolvă de tot”, a povestit vedeta la Vorbește lumea.


Operația a fost un succes, iar mama vedetei se simte foarte bine acum. În continuare, ea trebuie să urmeze un regim timp de 3 luni, însă acest lucru nu o sperie deloc. 

„Suntem în continuare la recuperare, trebuie să ai un regim timp de 3 luni, foarte strict. Depinde de tine dacă rezolvi sau nu. Cred că s-au făcut 10 zile, de mâine trece pe piureuri. Ea știe bine, nu are o problemă să țină un regim, nu este ceva extraordinar.

Ne bucurăm foarte tare, ea e bucuroasă că a reușit. Sincer, când vine vorba despre această operație de care nu știe nimeni, este important să ai un specialist care să îți explice.

Trebuie să ne documentăm din surse sigure, că în România toți știm să facem de toate. (…) Mama merge bine din prima zi, își face turele, și-a făcut turele prin spital, a fost drăguț”, a adăugat vedeta.

 

În ce constă operația


Cel care i-a stat alături vedetei în toți pași premergători operației, a fost Ensar Duman, renumit consilier medical.

„Operația poartă denumirea medicală de intervenție de interpoziție/transpoziție ileală și se realizează la nivelul intestinului subțire. Durata operației laparoscopice sau robotic este de 2-3 ore și va necesita încă 2-3 zile de internare post operator”, a scris pe Instagram Ensar Duman. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel