Raluca Pastramă, dezvăluiri despre o nouă relație de dragoste: „Am 30 de ani şi sunt încă tânără”

Data actualizării: | Data publicării:
Raluca Pastrama, foto Instagram
Descriere foto: Raluca Pastrama, foto Instagram

Raluca Pastramă a vorbit despre cum arată viața ei după divorțul de Pepe dar și despre posibilitatea unei noi relații de dragoste.

În toamna anului trecut, anunțau că divorțează la notar și că vor rămâne prieteni, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură iar Pepe și Raluca au ajuns la tribunal. 

Raluca Pascu l-a acuzat pe cântăreț că a bătut-o. La rândul său, Pepe a lansat și el atacuri la fosta soție, acuzând-o de infidelitate. 


Anul acesta, lucrurile s-au așezat între cei doi foști îndrăgostiți. Pepe și Raluca au divorțat la notar, iar relația lor este acum una cât se poate de prietenoasă. 


Scandalul celor doi soți a luat sfârșit, iar Raluca este de părere că ea a ieșit extrem de șifonată, considerând că i-au fost aduse multe acuzații false. 

 

Ştiu că s-au scris despre mine tot felul de poveşti, dar asta nu mă va împiedica să pun în practică ceea ce am decis că e cel mai bine să fac în anii ce vin şi anume că pentru mine personal ceea ce va conta o lungă perioadă de timp va fi în primul rând educaţia fetelor mele. Ele au devenit rostul meu suprem în viaţă mai mult”, a declarat Raluca pentru Playtech. 


Fosta soție a lui Pepe spune că nu se gândește deocamdată să înceapă o nouă relație de iubire și că se concentrează pe creșterea fetițelor sale. 

 “Nu vreau să spun nimic despre asta, acum. Nu am niciun motiv să fac asta şi v-am spus deja, apăsat, că mă voi concentra mai mult ca niciodată pe creşterea fetelor. Dacă Dumnezeu va decide altfel, atunci voi vedea. Dar chestiunea asta mi se pare atât de departe, încât nu vreau să spun cuvinte mari sau să fac promisiuni deşarte. Da, am 30 de ani şi sunt încă tânără, dar momentan nu iau în calcul prezenţa unui alt bărbat în viaţa mea”, a mai spus fosta soție a artistului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel