Raluca Pastramă a născut. Fosta soție a lui Pepe a adus pe lume o fetiță

Data publicării:
Sursa foto: Raluca Pascu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Pascu, instagram

Raluca Pastramă a adus pe lume a treia fetiță.

Raluca Pastramă a devenit mamă pentru a treia oară, după ce a adus pe lume o fetiță. Atât ea, cât și soțul ei sunt în culmea fericirii, pentru că acest eveniment a avut loc chiar imediat după ce aceștia și-au unit oficial și destinele. 

Bruneta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, partenerul acesteia fiind cel care a făcut și marele anunț, pe pagina sa oficială de Instagram. Acesta a postat și prima fotografie cu bebelușul, unde a dezvăluit faptul că pe micuța ce abia a venit pe lume o va chema Maryam.

”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! #Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit 

Raluca Pastramă și Ibrahim au ajuns în urmă cu două zile și în fața stării civile. Cei doi au făcut acest pas la fix, chiar înainte de a veni pe lume fetița lor. Fosta soție a lui Pepe a îmbrăcat și de această dată rochia albă, însă a optat pentru una mai simplă, care să se potrivească perfect cu burtica de gravidă. În timp ce fanii se așteptau la un eveniment grandios, aceștia au ales să-și spună "Da" într-un mod cât mai discret, cu foarte puține persoane de față.

Cea care i-a dat de gol a fost Gabriela Firea, care s-a fotografiat alături de proaspeții însurăței. Ulterior, aceasta a publicat fotografiile pe rețelele de socializare. 

“Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!’’, este mesajul transmis de Gabriela Firea pe rețelele de socializare.

Pepe a devenit și el tătic pentru a treia oară, acum câteva zile

Și iubita lui Pepe, Yasmine Ody, i-a adus pe lume artistului, acum câteva zile, al treilea copil. În cazul acestuia, este vorba despre un băiețel, perfect sănătos. Asemenea fostei sale soții, nici Pepe nu a făcut publice fotografii cu cel mic, ci le-a împărtășit doar abonaților săi de pe canalul de Youtube. 

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile”, a declarat aseară Pepe pe YouTube, relatează Fanatik.

Numele băiețelului se pare că a fost ales să semene fix cu cel al tatălui lui. 

„El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu”, a mai spus artistul. Se pare că acesta își va boteza băiețelul cu numele de scenă al său.

Pepe, dezvăluiri despre botez

Pepe, împreună cu Yasmine Ody, iubita lui au stabilit și câteva detalii legate de botezul fiului lor. 

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a mai dezvăluit Pepe într-un interviu la Antena Stars.

Pepe, schimbare radicală de look. Artistul a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt: "Nu mă recunosc"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel